Spalah

Київ, Лісабон (Португалія)

15 жовтня 2025 11:23

Olha, Talent Sourcing Specialist в ROOM 8 GROUP

Дуже неприємний рекрутмент процес. Замість того, щоб представити мені компанію, відразу завалили питаннями, в деяких місцях недоречними. Відмова була відразу бо «не співпадають цінності, немає культурного метчу». Я перепрошую, а ЩО в мене має співпасти з компанією, про яку я нічого не знаю? Мотивація «винагорода та новий досвід» була закенселена, в мене має щось там горіти. «Я бачу що ви не готові змінювати роботу». Рекрутмент процес це екстрасенсорика вже? «Ну хочете я вам розповім про компанію» і вже тоді мені сказали три слова яким вони бачать кандидата, вже коли ми обоє вирішили не витрачати далі час. Тривало це все хвилин 10, після сорсер мені відписала, що вже є люди на фіналі. Враження, що інтревʼю було на **** заради набивання КПІ. Не витрачайте час людей, які мають роботу, якщо «у нас немає наміру хантити».

Підтримали:  Наталія Ромась Julia Utenko

Дякуємо, що знайшли час поділитися своїм досвідом.
Ми постійно працюємо над тим, щоб процес найму був максимально прозорим і комфортним на кожному етапі.

Ми з повагою ставимося до будь-якого досвіду, та культурний фіт — індивідуальний набір цінностей у кожній компанії, і не завжди обидві сторони бачать його однаково.

Бажаємо вам знайти команду, де цінності та очікування збігатимуться на 100%.