17 квітня 2025 19:25
Не маю змоги відповісти на коментар, напишу ще раз. Я якраз бачу я ви хочете зсунути коментар мій й заново просите написати тим людям, які вже писали.
Ні, тому що це не офіційна позиція. Іван Гузенко, співвласник говорить інше, що начебто хтось подав в суд. Да, дайте документ, а то ваш фінансист заблокував мене й не передав справи по компанії.
Ваша команда «морозить» людей вже тиждень, також ваша команда не передала кошти з клієнта нам, й ми не зробили заказ, тому ваша команда намагається десь когось звинуватити. Ваша команда краде гроші. Всі обвинувачення я заскрініл й по запиту вам дам.
Роман Якушко ваш CFO в моїй присутності й присутності моїх співробітників розповідал це. Як ви обходите закон й працюєте з рашкой.
Останній абзац це якись абсурд, я у вашого СОО вибивав зп для вашого маркетолога. Ви знущаєтеся?
Які емоції? Ви не можете відповісти ні на жодне питання. Так, до судових процесів готуйтесь. Та поверніть гроші які вивели з компанії, а точніше які не дойшли до компанії.
Тадеуш, як люди ми розуміємо твої емоції через відсутність результатів продукту — для засновника це завжди болісно.
Але як бізнес, ми не можемо залишити цей кейс без реакції.
Замість роботи над рішенням ти обрав шлях публічних звинувачень і наклепу в продуктовому комʼюніті.
Тож надалі всі перемовини — виключно з документами та в юридичній площині.