Зробив з друзями стартап, Спалах захотів його купити (мажоритарну долю) — надавши інвестиції на маркетинг та бек офіс, команда лишається міноритарними акціонерами але прийняття рішень за нами.
Вважаю, що це було правильне рішення — бо Спалах дуже надійний партнер. І будь-яка суперечка вирішується по-людськи.
Уже багато кого привів в компанію в сусідні проєкти та команду бек-офісу. Бо подобається тут створювати стартапи.
Зараз працюю над тим аби завести ще 2 команди в цей Venture Builder.
Швидко-зростаюча компанія, яка заохочує проактивність, дозволяє реалізовувати свої плани та ідеї. Дуже підходить тим, хто втомився від повільного корпоративного життя, і хоче створювати щось круте
Хочу поділитися позитивним враженням від роботи в Spalah.
Компанія активно розвивається, розширює бенефіти та покращує умови для всіх працівників у різних локаціях.
Окремо хочу відзначити культуру та менеджмент компанії: усі відкриті до комунікації, готові вислухати та зацікавлені у розвитку своїх співробітників.
Spalah — компанія, яка розпізнає талант і допоможе йому вирости та стати ще кращим!