5 грудня 2025 13:13
Написав вашому рекрутеру Yuliia Havrylkiv напряму особисто. Зрозумів що люди в компанії погано роблять свою роботу або просто мають безвідповідальне відношення до нєї.
Питаю чи є вакансії з NodeJS або PHP, рекрутер пише що нема і дає посилання сайт компанії де можна побачити дуже багато актуальних вакансій саме по NodeJS або PHP.
Привіт Тарон
Дякую вам за відгук і за те, що поділилися своїм досвідом.
Мені дуже шкода, що у нашій комунікації виникла плутанина й у вас склалося неприємне враження. Я справді стараюся оперативно відповідати кандидатам, але інколи статуси вакансій змінюються швидше, ніж встигає оновитися інформація на сайті. Можливо, саме тому у вас склалося враження, що відкриті ролі досі актуальні.
Перепрошую, не мала наміру вводити вас в оману. Зробила для себе висновки, як покращити процес і уникати подібних ситуацій у майбутньому.
Юлія ви зі мною так спілкуєтеся нібито я нічого не розумію і не знаю як легко перемикається статус вакансії коли знайшли кандидата.
Я вже зрозумів що був в вашому чорному списку або в чорному списку компанії і тепер ви та ваша компанія також є в моєму чорному списку тому що я маю знати хто буде мені завжди відмовляти.
Ось пояснення чому ви та ваша компанія тепер є в моєму чорному списку:
🔴 Вакансії вашої компанії продовжують бути активними навідь після ваших вибачень і була відмова. Вважаю це дискрімінацією. Це точна я або у вашому особистому чорному списку або у чорному списку вашої компанії.
Якщо вважаєте це помилкою я відкритий до діалогу.
Дякую, що написали. Тарон, так направду, кнопка перемикається швидко. Та бувають випадки, де кандидати на фінальних стадіях і вакансія ще є на сайті. На цій стадії немає змоги процесити нових, поки не отримали відповіді від клієнта щодо теперішніх. Це технічна затримка, а не прояв дискримінації.
Мені шкода, що у вас склалося таке враження. Хочу запевнити, що у Sombra немає жодних «чорних списків», і моя мета це коректна та відкрита комунікація з кожним кандидатом.
Ми цінуємо ваш фідбек, адже він допомагає нам покращувати процеси.
Бажаю вам успіхів у подальшому пошуку можливостей.
Я спитав:
👉🏻 Чи є якась робота для мене?
Ви повідомили:
👉🏻 Роботи в компанії зовсім нема
👉🏻 Дали мені посилання на сторінку з вакансіями і запропонували слідкувати.
Я:
👉🏻 побачив три актуальних вакансії, які не закриті.
Що я маю подумати:
✅ я є в чорному списку, це або ваш особистий чс або чс компанії.
Якщо ви вважаєте це помилкою я відкритий до діалогу.