Sombra

Київ, Львів, Івано-Франківськ, Медельїн (Колумбія), Краків (Польща)

12 грудня 2024 11:32

Liubov Kostiuchenko

Рекомендую всім, хто давно шукав місце роботи, де тебе будуть поважати та чути! 🔥

Я працювала в компанії 2 роки як Project Coordinator, і за цей час відбулося стільки подій, що здається, ніби прожила ціле життя.

Що мені сподобалося найбільше:
Розвиток компанії:
За ці 2 роки я побачила, як Сомбра зростає та розвивається, і рада, що могла зробити свій внесок у цей процес.
Корпоративна культура:
Це справжнє ❤️. У компанії підтримують відкритість і прозорість на всіх рівнях. Твої ідеї й фідбеки дійсно чують та враховують.
Команда:
Люди тут — це окремий вид натхнення ❤️. Я щиро вдячна за оточення чудових професіоналів, з якими можна говорити не лише про роботу, а й дружити.
Можливості для розвитку:
У компанії багато можливостей для навчання та професійного зростання. Я отримала цінний досвід і знання, за що дуже вдячна.

Ще можу багато писати й хвалити але думаю тут все зрозуміло 😉

Дякуємо, Любов, за такі теплі слова та відгук! 🙌
Нам надзвичайно приємно чути, що твій досвід у Sombra залишив стільки позитивних вражень. Ми цінуємо твою відданість, професіоналізм та внесок у розвиток компанії.
Бажаємо тобі успіху в нових починаннях, цікавих викликів та яскравих перемог. Нехай наступний етап твоєї кар’єри буде не менш натхненним та насиченим подіями!

Двері Sombra завжди відкриті для тебе! 😊