Solus.agency

Львів

Одного разу, я прийняла для себе рішення шукати себе в айті, пройшла декілька співбесід. В мене мало бути 2 офера з айтішки та з маркетингової компанії Solus Agency. І тут починається війна, мені потрібно приймати складне рішення, чи їхати за кордон у Ірландію і там вже заробляти кошти або приймати офер і розпочинати роботу. Після співбесіди з керівником Солусу, я не мала жодних сумнівів, тому що відчувала, що серце кличе мене саме сюди, тут мої люди. І ось, я працюю тут протягом 9 місяців. Поняття ворк лайф беланс- не про мене. Тому що Solus став моїм другим домом, а мої колеги — моєю сім‘єю. Ті хто приходить до нас, назавжди залишаються в серці цієї компанії. Зараз я пишаюсь тим, що я її частина, і я впевнена, що ми ще звернемо гори. Прийшовши в щось типу маленького стартапу, я бачу як ми зрощуємо велику та якісну компанію.

З мінусів — якщо ти не вмієш керувати своїм часом та графіком, дуже швидко почнеш говорити про вигорання і задумуватись про графік з 9-18, щоб відстрілятись, зробити свою роботу і піти додому. Але всім, хто вміє розставляти кордони та рамки у своєму графіку — гнучкий графік буде приносити багато користі та задоволення.

Влаштувався 3 місяці тому у Solus на вакансію асісста інвест директора.

Влаштувався без досвіду, що ніяк не помішало, адже компанія відкрита для ініціативних людей які хочуть вчитись. Перше що дуже хочеться зазначити — можливість розвитку та те що ваші старання будуть зразу помічені. За такий короткий термін встиг стати CEO асісстом та успішно розвивати новий проект.

Друге — це звісно колектив. Тут я зустрів багато розумних людей які не можуть просто стояти на місці та постійно покращують себе. Ця атмосфера не дає можливості прокостинації, адже всі рухаються швидко і відставати від них бажання немає)

Третє — це умови які надає солус. Чудовий офіс в якому дуже комфортно як і активно працювати, так і дасть можливість перепочити. Тімбілдінг кожного місяця що швидко дає можливість познайомитись з кожним та швидко стати частинкою солусу.

Нещодавно влаштувався на позицію Wordpress developer у SOLUS.AGENCY)
Незважаючи на малий досвід роботи в агенції, максимально об’єктивно спробую описати свої враження, і через якийсь термін зможу їх підтвердити або заперечити.

Перший контакт багато про що каже)
І дійсно коли в тебе як в кандидата при прочитанні листа від HR з’являється враження, що написали тобі, а не Cntrl V, то на мою думку це одразу метч))))
І це саме такий варіант. Розумієш що шукають члена команди, а не співробітника, і це одразу створює позитивне перше враження яке залишиться назавжди))

Після отримання оферу дуже важливим для мене була наявність онборду як налагодженого процесу, коли за тобою закріплюють ментора, коли ти маєш адженду на цей період, а також додаткові плюшки які допоможуть тобі якнайкраще влитись в команду та процеси. В solus це дуже кайфово налаштовано, максимальна організація, постійна підтримка, та апдейт))

Якщо підсумувати, найголовніше що я відучув за цей час, що Solus — це в першу чергу про команду, ідея якої один за одного, та рух разом до спільних цілей))

Адміністрація вебсайту dou.ua не гарантує і не підтверджує точність і достовірність будь-яких матерівлів, в тому числі відгуків і коментарів, які розповсюджуються не від імені Адміністрації, а від окремих користувачів. Адміністрація не несе відповідальності за відповідність таких матеріалів вимогам законодавства. Думки користувачів можуть не співпадати з думками Адміністрації.

Вакансії Solus.agency