Solidgate

Київ, Варшава (Польща), Лімасол (Кіпр)

14 листопада 2024 19:16

Vlad Bezpalko, Software Engineer в Solidgate

З Solidgate познайомився на конференції Highload fwdays, де Head of Engineering Макс дав потужну презентацію. Там же я поспілкувався з Lead Recruiter Дариною, яка шукала Golang Engineer в компанію. Не будучи в активному пошуку роботи, я вирішив пройти процес співбесіди, оскільки мене зацікавили стек, домен і умови компанії. Також хотів вийти із зони комфорту (західної, повільної, комфортної компанії), щоб прискорити свій розвиток, відчувати більше енергії в процесах, та працювати з людьми високої компетентності. Спойлер: я це все отримав.

На кожному етапі процесу (а їх було 4–5) я отримував задоволення від спілкування з компетентними та професійними людьми. Технічні співбесіди були не класично-академічні, а проходили у форматі обговорення різних інженерних питань, де перевіряли моє інженерне мислення в ширину і в глибину. Питання від CEO на bar-raising interview остаточно дали зрозуміти, яких людей шукає компанія, і я відчув, що хочу бути частиною такої команди.

З перших днів роботи я зрозумів, що потрапив туди, куди потрібно. Навколо люди, які прийшли не просто сидіти на зарплаті, а створювати крутий продукт і розвиватися. Це круті спеціалісти, у яких можна вчитися й самому рости.

Варто зазначити, що темп і культура компанії підходять не для кожного, і це відкрито дають зрозуміти ще на перших етапах співбесід. Тут шукають сильних технічних спеціалістів, які готові рухатися швидко, а не топтатися на місці, і надають їм для цього найкращі умови. Якщо ви саме така людина — вам сюди.

Підтримали:  Yaroslava Dobrenka Daryna Haida

Владе, дякую, що поділяєш наші цінності. Раді, що ми знайшлися)