12 листопада 13:35
Пішов пʼятий місяць у Solidgate, час неймовірно швидко пройшов. Перед цим працював у компанії яка придумала симулятор перетягування задач для розробників, imho ідеальне місце для стагнації та повільної старості зі званням lead+, впевненний, що є люди які нічого більше не шукатимуть. На противагу, швидкий та динамічний фінтех вабив своїми викликами та ціною помилки. Планка для розробника однозначно дуже висока, підійде не усім, та і шанси отримати тут роботу досить низькі. Особистий досвід найму у Solidgate: скринінг CV + короткий опис досягнень -> HR скринінг -> тестове -> tech interview -> head of engineering interview -> CEO interview -> reference check. Було довго і важко, але немає відчуття що дарма. Як результат, попадаєш у компанію де абсолютно кожен пройшов через той самий процес, це наче попасти у закритий гольф клуб Forbes-100, де люди наповнені ідеями з покращення і оптимізації (утровано). І ось тут починаєш вірити у те, що твоє оточення прямо має вплив на тебе. А компанія у свою чергу подбає щоб ти мав усе для росту, від сніданків з обідами до top-notch техніки, зарплатні і ткд. Як на мене ідеальний симбіоз для розвитку та зростання, і тут як про інженера так і про компанію.
Вибирати вам, надіюсь що це корисний insight.