Solidgate

Київ, Варшава (Польща), Лімасол (Кіпр)

18 квітня 2024 19:28

Alex Skliarov, SDR в Solidgate

Хочу поділитись власними враженнями щодо рекрутинг процесу в Солідгейті.
Усе почалось з того, що я не був в активному пошуку роботи на той час. Використовуючи мультиканальний підхід, до мене звернулась Tania Baladynska із пропозицією розглянути вакансію у Сейлс команді.

З того часу і почалась моя подорож у Солідгейті. Усі етапи інтерв’ю проходили у гарному темпі і що важливо, день та час для дзвінків було дозволено вибирати мені, що свідчить про цінування часу кандидату. Після знайомства із Танею мені було надіслано тестове, яке поєднало функціональні компетенції та розуміння індустрії вцілому.

Після виконання тестового завдання було знайомство із безпосереднім керівником, де окрім звичних питань було багато часу приділено результатам тестового завдання та розумінню чи справді ФінТех те, що було мені потрібно.

Останнім етапом після збору рекомендацій з попередніх місць роботи був бар-рейзинг з СЕО. Цікавий формат спілкування в офісі компанії із метою зрозуміти елайнмент між кандидатом та цінностями компанії. Після проходження усіх етапів мені було надіслано оффер.

Окремо хотів би подякувати Тані за своєчасний фідбек, відповіді на багато питань та приємне супроводження крізь флоу співбесід!

Саша, дякую тобі за відгук. Ми дуже раді, що ти долучився до нашої команди і у нас все так класно зметчилось:)