Solidgate

Київ, Варшава (Польща), Лімасол (Кіпр)

3 квітня 1:58

Zakhar Staryk

Привіт✌🏼

Я та сама людина, яка ніколи не пише відгуки, але цього разу вирішив це змінити)

Більше місяця тому я випадково натрапив на вакансію в Solid і вона мене настільки зацікавила, що майже одразу подав заявку. Так само швидко зі мною звʼязалася прекрасна Марина Постриган (рекрутерка) і попросила пройти перший етап відбору — відповідь на запитання у відеоформаті. Невдовзі після цього вона запросила мене на першу співбесіду з нею, яка пройшла онлайн, потім надіслала форму з тестовим завданням, а після його проходження запросила на співбесіду уже у сам офіс компанії, щоб зустрітися з Support lead та Head if Support & integration. Все пройшло справді чудово і згодом мені надіслали запрошення на фінальну співбесіду з СЕО.

Насправді, я до самого кінця був впевнений, що мою кандидатуру швидше всього відкинуть, оскільки я не просто студент, але першокурсник, проте, на щастя, мої упередження не справдилися і наступного дня після розмови з СЕО я отримав оффер)

Цим шортрідом я не лише хочу подякувати Solidgate за те, що повірили в мене, а й надихнути всіх вас, тих, хто ось це зараз читає, не боятися якихось упереджень, а просто діяти)

Захар, привіт)
Дякую за відгук. А ми раді, що ти долучився до нашої команди!)