10 листопада 2023 22:02
Хочу залишити відгук про процес найму на позиції Operations Speiclist у Solidgate. Загалом моє знайомство із Solidgate почалося ще у вересні, коли мені написала Ярослава щодо позиції Billing Operations Specialist. Вже тоді наше спілкування було приємним та легким, потім мені запропонували виконати тестове завдання на цю позицію (на яке отримав позитивний фідбек), і повинен був вже розмовляти із HR, але позиція закрилась раніше запланованого часу зустрічі. Що найбільше на цій стадії сподобалось, так це те, що мене повідомили про таку ситуацію та внесли у базу. Саме по собі спілкування було щирим та приємним
Потім вже приблизно через місяць, я отримав нове повідомлення від Ярослави про відкриття нової позиції вже Operations Specilaist, мені сподобалась ця вакансія, тому я вирішив спробувати знову. Під час найму на цю позицію спілкування стало ще швидшим, оскільки вже через два дні я вже спілкувався із HRом. Спілкування із Анею було приємним, легким та взагалі без негативу. Тут мене найбільше вразило саме спілкування, під час якого покрили минуле, теперішнє і майбутнє. Фідбек щодо цієї співбесіди був майже миттєвим відповіли за
Якщо брати загальне враження про процес найму в Solidgate, то це приємний процес, під час якого ти завжди можеш очікувати підтримки від HR. Всі відповіді на мої питання та повідомлення надавались достатньо швидко та розгорнуто наскільки це можливо. Також, дякую, Solidgate за можливість долучитися до крутого проєкту та їх загальну професійність!