2 листопада 2023 4:20
Хочу поділитися своїми враженнями про мій досвід у компанії Solidgate, де я працювала понад 4 роки.
По-перше, хочу виділити можливість неймовірно швидкого професійного то персонального росту. Я перейшла від Data Analyst до Data Engineer, а потім взагалі в команду розробки, завдяки можливостям для саморозвитку та готовності менеджменту допомагати в подоланні будь-яких викликів(особливо дякую Артему Садурському за підтримку у цьому). В Solidgate я здобула досвід, який зараз є моєю перевагою та допомагає мені у різних аспектах життя та кар’єри.
Хочу відзначити, що в Solidgate неймовірно класна робоча атмосфера, де усі хоч і спрямовані на результат та на якісне виконання своїх задач, але також уміють дуже класно проводити час усі разом. Тут я здобула справжніх друзів і купу спогадів про просто неймовірні івенти.
Мені довелося попрощатися із Solidgate після вимушеного переїзду в іншу країну. Важливо зазначити, що компанія і тут виявила гнучкість і розуміння та після переїзду адаптувала мій графік так, щоб зробити робочі години більш зручними, навіть з різницею в часі в 7 годин.
Підсумовуючи усе, я можу з упевненістю сказати що Solidgate це місце, де можна розвиватися та працювати в комфортній атмосфері, де є цікаві виклики і люди, які допоможуть з ними справитися, де легко не тільки знайти професійних менторів а й зустріти близьких по духу людей. Я завжди буду згадувати час, коли я там працювала, з великим задоволенням і вдячністю за усі можливості для мого професійного і особистого росту. І, звичайно, я надалі слідкую за новинами Solid і бажаю їм успіхів!