18 вересня 2023 17:06
Хочу залишити відгук на рекрутмент процес на позицію Business/System Analyst.
Якщо описати процес декількома словами, то вони будуть: швидко, професійно та доброзичливо.
Рекрутмент процес складався з чотирьох етапів: бесіда з HR фахівцем, тестове завдання, далі бесіда з лідом та іншим Business/System Analyst команди, та останнім етапом була співбесіда з CPO компанії.
На кожному етапі усі члени компанії були ввічливими, доброзичливими та професійними. З ними було дуже легко спілкуватись. Питання були максимально адекватними та пов’язаними з вакансією, не було питань типу: «а пройди двогодинний тест, щоб дізнатись який ти хліб» чи «ким ти себе бачиш через 25 років?». Зворотній зв’язок після кожного етапу був швидким та розгорнутим. Було приємно, що ПО та БА команди далі розгорнутий відгук по тестовому завданню.
Компанія цінує час кандидатів та ставиться до них з повагою.
Окремо хочу виділити HR фахівця Марину, Sr. Business & Operations Recruiter, котра допомогла пройти мені через усі чотири етапи та зараз допомогає з онбордингом. Вона завжди привітна, завжди на зв’язку та завжди допоможе, якщо виникають будь-які питання. Дякую Вам, Марино, Ви чудовий фахівець та дуже кльово презентуєте компанію, з Вами хочеться працювати :)