18 вересня 2023 12:13
Відгук для тих, кого зацікавили вакансії в Sales команді. На вакансіях присутня помітка, що можна працювати віддалено — але насправді у хайрінг менеджера в фокусі кандидати, які працюватимуть з офісу. Шкода, що я це дізнався уже після виконання об’ємного тестового завдання та тривалого очікування, поки менеджер повернеться з фідбеком. І так, це був не єдиний раз, коли рекрутер чи менеджер не повертались з відповіддю в обіцяний час, тому будьте готові проактивно фоллов-апити зі свого боку. Сподіваюсь, що ця інформація зекономить вам час.
Андрій, вітаю!
Дякую за фідбек, це для нас цінно.
Ми намагаємося будувати максимально прозорий та оперативний процес найму. У вашому випадку, я знаю, що ми трохи затягували процес через дуже високу навантаженість Хайрінг Менеджера. Через це наш Хайрінг Менеджер сам вам написав листа 11 вересня, де обґрунтував, чому ми не готові з вами продовжити процес та попросив вибачення за затримку. На жаль, іноді надвелика операційна завантаження впливає на нашу швидкість.
Щодо роботи з офісу — це не основна наша вимога, ми співпрацюємо з людьми у віддаленому форматі. Загалом в компанії дійсно office-first підхід, можливо саме це твердження ви інтерпретували, як вимогу.
Андрій, ще раз дякую, що приділили час на спілкування з нами, та щиро бажаю знайти компанію, де зможете реалізувати свої цілі.