Solidgate

Київ, Варшава (Польща), Лімасол (Кіпр)

9 липня 2023 21:48

Катерина Прищепа, QA Engineer в Solidgate

Мені пощастило працювати у Solidgate вже 2 роки, думаю давно пора поділитись відгуком)

Компанія уважно ставиться до процесу найму, який складався з декількох етапів: тестове завдання, спілкування з рекрутером, спілкування з тімлідом команди та бар-рейзингу.
Увесь процес пройшов швидко і цікаво, комунікація була доброзичлива і відкрита.
Дякую рекрутеру Тані, яка на усіх етапах була на зв’язку, роз‘яснювала усі деталі і супроводжувала швидким і розгорнутим фідбеком.

Загалом, хочу відзначити атмосферу турботи в компанії, ще з перших етапів співбесіди і онбордингу потрапляєш у коло друзів і однодумців, націлених на один спільний результат.

А те що, компанія робить для працівників від початку активної фази війни неможливо переоцінити. З початку повномасштабного вторгнення компанія вивезла в безпечне місце і надала житло команді з сім’ями, а також надала допомогу співробітникам, що виїхали за кордон.

У надскладний період блекауту в Києві цієї зими, компанія знову потурбувалась і вивезла усю команду з сім’ями на новорічний «workation» до Буковелю.

Компанія постійно зростає, розвивається, в ній поліпшуються процеси. Більше того, Solidgate створює продукт яким пишаєшся — допомагає Благодійним Фондам отримувати донати та не бере за це комісії. Постійними зборами компанія донатить на ЗСУ великим Благодійним Фондам, а кожен внесок від працівників подвоює.

А, що може бути краще ніж не просто спостерігати за постійним розвитком компанії, отримувати цікаві завдання, а ще й зростати при цьому як спеціаліст. В компанії завжди підтримують твій розвиток, постійно проводять обмін знанням, надихають, мотивують і допомагають зростати як спеціалісту. В цьому році навіть організували експрес курс по автоматизації для тестувальників.

Дякую Solidgate за все що ви робите, ви неймовірно круті, я рада бути частиною цілеспрямованої та кваліфікованої команди!

А усім потенційним колегам легкого онбордингу!

Катю, дякую тобі велике за відгук та такі теплі слова💛
Раді, що ти з нами!