3 березня 2023 15:15
Працюю у компанїї 6 місяць на позиціїї Senior Golang Developer. Від першої розмови з рекрутеркою Дариною, до сьогодні дуже задоволений процесами в компанії. Сфера фінтеху для мене нова, та дуже цікава. В Solidgate є дуже багато технічних та продуктових викликів які дозволяють розвиватись розробнику. Компанія, динамічно розвивається та ставить перед собою дуже амбітні цілі.
Процес найму пройшов дуже швидко та невимушенно. Весь процесс найму заняв близько 5 днів, від перошого повідомлення до оферу. Кожен етап найму був дуже дуже цікавий. Технічне інтервю було більш схоже на зустріч з однодумцями де ми обговорювали свій досвід, та спілкувались про технології ніж на типову співбесіду де необхідно відповідати на шаблонні питання. Також сподобалась розмова з СЕО та СРО на якій мені детально розповіли про подальший розвиток продукту, про плани та амбіціїї компанії.
Випробовувальний термін в компанії пройшов швидко. Мені дуже сподобалась мотивація команди, та бажання допомоги один одному. На кожне запитання по задачам я отримував чітку та розгорнуту відповідь від колег. Команди слідкують за актуальністю документацій, що дозволяє вирішувати проблеми без залучення додаткових ресурсів.
Команда слідкує за оновленніями технологічного стеку з яким працює. Та своєчасно переїзжає на останні версії сервісів, бібліотек та застосунків. Нові сервіси в копаніїї пишуться згідно зі стандартів з використанням останніх змін в індустрії. На міграцію старих сервісів закладється час та ресурси. Питання актуалізації та покращення кодової бази продукту завжди «на часі». Компанія ставить за мету «зробити краще» вище ніж «працює не чіпай». Дуже цінується ініціативнисть співробітників. Колеги діляться між собою новинами та інформаційними ресурсами які здаються їм цікавими. Також є дуже багато інформаціїї щодо поточного стану індустріїї яка допомогає тримати руку на пульсі та поглибитись у світ фінтеху.
Також дуже приємною частиною став переїзд в Буковель на час перебоїв зі світлом. Як віддаленому співробітнику для мене це був шанс не тільки мати можливість працювати без труднощів, а й можливість зустрітись з командою.
Компанія дуже багато часу приділяє розвитку співробітників та веде цікаві, пізнавальні блоги у соціальних мережах. Канал Solidні ворота t.me/solidgate_community в якому цікаво написано про фінтех простими словами. Інстаграм www.instagram.com/..._tech/?igshid=YmMyMTA2M2Y в якому зібрані новини компанії та цікві статті (включно з моєю ) .
Мені подобається працювати в компанії Solidgate. Це компанія з дуже цікавим продуктом, сильною командую та великими амбіцями.