7 липня 2022 11:32
проходив інтерв’ю в дану компанію, після отримання відмови попросив надати конструктивний фідбек (для розуміння того над чим працювати для себе, що важливе для компанії), проте від ректутера не отримав жодного фідбеку (да більше, повідомлення про запит на фідбек було успішно проігнороване рекрутером)
в цілому процес спілкування з Solidgate був нормальний, але даний момент залишив негативне враження
Роман, привіт 🙂
Так, дійсно, я не відповіла на ваше повідомлення щодо запиту детального фідбеку, оскільки побачила його лиш після цього відгуку. На жаль, в скайпі буваю вкрай рідко, тому як тільки отримала відповідь від вас на свій фідбек — закрила його. За бажанням кандидатів, ми завжди надаємо деталізовані фідбеки. 7 липня я вам відписала в скайпі, але бачу, що моє повідомлення не прочитано 🙁
Якщо запит на фідбек досі для вас актуальний, то чекаю на ваш пінг. Опісля цього випадку, намагаюсь регулярно перевіряти скайп. І дуже дякую, що звернули на це мою увагу 🙂