Хочу поділитись враженнями від процесу найму на позицію Billing Operations Specialist. У LinkedIn мені написала Talent Acquisition Specialist Анна з пропозицією розглянути вакансію, після чого швидко та зрозуміло дала відповіді на поставлені запитання та запросила на співбесіду. Дуже сподобався швидкий фідбек, завдяки чому 4 етапи відбору зайняли всього тиждень. З кожної співбесіди виходила сповнена сил та енергії, адже усі вони проходили просто як невимушена розмова, час летів непомітно. Окремо дякую Анні за те, що була на зв’язку навіть у вихідні. Рада стати частинкою компанії та не можу дочекатись першого робочого дня :)

Софіє, ми теж з нетерпінням чекаємо на твій перший робочий день 🤗
Дякуємо за теплі слова!

Всім привіт:)
Хотіла б розказати про процес співбесід в Солідгейті.
Перш за все, хочу сказати величезне дякую рекрутеру Марині з якою ми пройшли весь шлях, адже завдяки їй все було дуже швидко та процес був дуже спокійним та з постійним фідбеком❤️‍🔥
Було кілька етапів проходження співбесіди, спочатку виконання тестового, далі співбесіда з рекрутером, після цього з керівником команди та останнє з CEO та керівником відділу.
На кожному етапі я відчувала себе в комфортній обстановці, все було спокійно, і одразу після співбесіди одразу отримувала фідбек.

Після прийняття оферу та протягом усього періоду онбордингу я бачу, що компанія надає мені велику підтримку та допомогу у процесі моєї адаптації.
Я щаслива бути частинкою цієї неймовірної команди і переконана, що це саме те місце, де я зможу досягти своїх цілей💚

Привіт! А ми також раді нашій співпраці 💚
І дякую за відгук.

Я хотів би поділитися своїм досвідом проходження співбесіди на позицію Operations Specialist. Після відгуку на вакансію, в той же день, зі мною зв’язалася Talent Acquisition Specialist Анна. Процес найму складався з 4-х частин: спілкування з рекрутером, тестове завдання, спілкування з тімлідом команди та фінальне інтерв’ю з СЕО компанії.
Одразу хочу відмітити швидкість фідбеків. Анна поверталася в найкоротші терміни на всіх етапах, здавалося, що вона завжди в мережі. Кожен етап був насичений цікавими та відкритими людьми, які дійсно розуміють, якого кандидата вони хочуть бачити в своїй команді.
Дуже радий бути частиною Solidgate!

Сашко, навзаєм раді, що ти з нами! Дякуємо за твій відгук :)

Хочу поділитись досвідом проходження співбесіди на позицію Operations Specialist😉

Одного дня зі мною зв’язалась Talent Acquisition Specialist Анна і запропонувала ознайомитись із вакансією. Уся розмова проходила в дуже спокійному темпі, мене не підганяли, не тиснули тим, що це дуже «гаряча» вакансія, як це було в деяких інших компаніях.

Сам процес найму складався з 4-х частин. Спілкування з рекрутером, тестове завдання, спілкування з тімлідом команди та фінальне інтерв’ю з СЕО компанії.

Особливо сподобався підхід до інтерв’ю з тімлідом та СЕО. Задачі на логіку, на просторове мислення, стресостійкість та інше було вкладене в невимушену бесіду.

Стосовно самої роботи, проходити onboarding завжди важко, а для мене — це взагалі перший досвід роботи. Але пишучи цей відгук після першого тижня в офісі, можу сказати, що було складно, але при цьому максимально цікаво.

Сергій, привіт!
Дякуємо тобі за приємні слова й тішимось, що ти з нами :)
Переконані, що наша співпраця буде довготривалою й наповненою цікавими викликами!

Служу в ЗСУ тому дана комранія запропонувати щось не може,але намагалась.Якось так.Можливо не бере ЗСУшників.Зважайте на це.

Роман, доброго вечора. Неочікувано було прочитати від вас даний відгук, оскільки в нас навіть не було розмови. Наше спілкування обмежилося тим, що ви відкрили на djinni свої контакти (а від так резюме), і коли ми ознайомилися із вашим досвідом та зрозуміли, що наша вакансія не є релевантною для вас — одразу я вас повідомила, що не можемо розглянути на цю роль. Ви мені нічого не відповіли.
А тим більше, згадок про ЗСУ ні з вашого, ні з нашого боку — не було.

Хотів би поділитись своїм досвідом проходження рекрутмент процесу в компанію.
В мене було декілька етапів співбесід і всі вони пройшли цікаво, з людьми, які дійсно зацікавлені в своєму продукті і мають розуміння як будувати команду та чого хочуть досягнути.
Весь час мав супровід рекрутера Анни, яка швидко відповідала на будь-які питання, здавалось, що вона онлайн 24/7, саме ж спілкування було приємним і легким. Так тримати, Solidgate)

Привіт, Петро!
Вдячні тобі за такі теплі слова й безмежно раді, що спілкування з нами залишило виключно позитивне враження :)

Хочу поділитись своїм досвідом проходження співбесід в компанії Solidgate.

Перш за все, я дуже вдячна HR Марині, яка супроводжувала мене підтримкою на всіх етапах, швидким фідбеком, та чіткими роз‘ясненнями усіх деталей. Саме тому я задоволена процесом рекрутингу на всі 100%, оскільки завжди швидко і чітко отримувала фідбек та інструкції щодо подальших дій.

На самих співбесідах я відчувала себе в комфортній та дружелюбній атмосфері професіоналів своєї справи, що й зацікавлювало мене в цій компанії ще більше. Відчувалось, що ці люди турбуються про успіх та розвиток продукту, так само як і про своїх працівників. Після прийняття офферу, мої відчуття лише підтвердились, бо компанія забезпечує працівників не лише всім необхідним для роботи, а й пропонує безліч приємних бонусів.

Наразі я вже почала свій шлях в компанії на позиції Customer Success & Support Manager і бачу перед собою багато перспектив в Solidgate. Процес онбоардингу максимально захоплюючий, цікавий і з постійною підтримкою колег.

Я дуже рада стати частиною такої потужної та цілеспрямованої команди і бажаю всім потенційним солідгейчанам легкого рекрутингу та швидкого онбоардингу!

Нещодавно я став частиною команди Solidgate і хотів би поділитися своїм відмінним досвідом взаємодії з компанією на всіх етапах від відгуку на вакансію до сьогоднішнього дня)

Отож, проходив співбесіди на посаду Risk & Compliance Manager.

Увесь процес був ефективним, цікавим і досить швидким і залишає лише хороші враження.
Від рекрутерки Марини та менеджерів команди я отримував усю необхідну інформацію щодо позиції, цілей та цінностей команди та компанії, завжди отримував швидкий фідбек)

Після прийняття офферу впродовж усього періоду онбордингу я відчуваю, як компанія всебічно допомагає новому солідгейтчанину у процесі адаптації.

Дуже подобається мотивація команди та бажання допомагати один одному.

Тебе завжди оточують цікаві та різносторонні ерудовані люди, з якими цікаво обмінюватись думками, ідеями і просто весело проводити час разом :)

Також варто відзначити, що компанія всіляко сприяє професійному розвитку й росту співробітників.

Я радий бути частиною цієї крутої команди і переконаний, що це ідеальне місце для досягнення найамбітніших цілей 💚

Працюю у компанїї 6 місяць на позиціїї Senior Golang Developer. Від першої розмови з рекрутеркою Дариною, до сьогодні дуже задоволений процесами в компанії. Сфера фінтеху для мене нова, та дуже цікава. В Solidgate є дуже багато технічних та продуктових викликів які дозволяють розвиватись розробнику. Компанія, динамічно розвивається та ставить перед собою дуже амбітні цілі.

Процес найму пройшов дуже швидко та невимушенно. Весь процесс найму заняв близько 5 днів, від перошого повідомлення до оферу. Кожен етап найму був дуже дуже цікавий. Технічне інтервю було більш схоже на зустріч з однодумцями де ми обговорювали свій досвід, та спілкувались про технології ніж на типову співбесіду де необхідно відповідати на шаблонні питання. Також сподобалась розмова з СЕО та СРО на якій мені детально розповіли про подальший розвиток продукту, про плани та амбіціїї компанії.

Випробовувальний термін в компанії пройшов швидко. Мені дуже сподобалась мотивація команди, та бажання допомоги один одному. На кожне запитання по задачам я отримував чітку та розгорнуту відповідь від колег. Команди слідкують за актуальністю документацій, що дозволяє вирішувати проблеми без залучення додаткових ресурсів.

Команда слідкує за оновленніями технологічного стеку з яким працює. Та своєчасно переїзжає на останні версії сервісів, бібліотек та застосунків. Нові сервіси в копаніїї пишуться згідно зі стандартів з використанням останніх змін в індустрії. На міграцію старих сервісів закладється час та ресурси. Питання актуалізації та покращення кодової бази продукту завжди «на часі». Компанія ставить за мету «зробити краще» вище ніж «працює не чіпай». Дуже цінується ініціативнисть співробітників. Колеги діляться між собою новинами та інформаційними ресурсами які здаються їм цікавими. Також є дуже багато інформаціїї щодо поточного стану індустріїї яка допомогає тримати руку на пульсі та поглибитись у світ фінтеху.

Також дуже приємною частиною став переїзд в Буковель на час перебоїв зі світлом. Як віддаленому співробітнику для мене це був шанс не тільки мати можливість працювати без труднощів, а й можливість зустрітись з командою.

Компанія дуже багато часу приділяє розвитку співробітників та веде цікаві, пізнавальні блоги у соціальних мережах. Канал Solidні ворота t.me/solidgate_community в якому цікаво написано про фінтех простими словами. Інстаграм www.instagram.com/...​_tech/?igshid=YmMyMTA2M2Y в якому зібрані новини компанії та цікві статті (включно з моєю ) .

Мені подобається працювати в компанії Solidgate. Це компанія з дуже цікавим продуктом, сильною командую та великими амбіцями.

Знаходився у пошуку роботи. Пише мені у лінкед-ін Anastasiia Nerubenko.

Привіт, Ілля!

У Solidgate ми створюємо надсучасний фінтех-продукт, який допомагає бізнесам приймати платежі легко й швидко. Вважаємо, що жодна компанія не повинна мати проблеми з проведенням платежів, тому ми робимо їх легкими.

Буду рада знайомству! 😉

Це звісно цікаво, але як на мене шаблон підібрано недоречно. Скоріш за все там мав би бути опис вакансії, заради якої Анастасія мені й написала.
З другої спроби, отримую шаблонний лист, у якому я все ж отримав позитивну відповідь про наявність підходящої вакансії у цієї компанії для мене.
Проте, доволі швидко пані ресерчер відмовила мені в подальшому спілкуванні. На запитання, чим це мотивовано, отримав у відповідь:

Ми більш зосереджуємось на кандидатах з продуктових компаній та маємо дещо нижчий бюджет на цю позицію.

Не дивлячись на те, що половина мого досвіду отримана саме у продуктових компаніях, а інша — в найбільших аутсорс компаніях країни.

По-перше, якби у мене все ж не було досвіду «продуктових компаній» — звучить основна причина відмови вкрай дивно.

По-друге, з приводу суми — я запитав скільки компанія готова платити. Отримав типове ухиляння:

В нас немає як таких меж, ми завжди орієнтуємося на три речі: на ринок, на досвід кандидата та його побажання)
А які ви маєте побажання по оплаті?

В такому разі я назвав свою суму. Запитали «чому стільки?», — сказав що «згідно статистики на Джин, ринкова зарплатня саме така». Одразу після цього обговорення й отримав негативну відповідь. Без торгів та зустрічних пропозицій.

По-третє, зауваження з приводу швидкості відповідей. Цей діалог зайняв цілих 10 днів. На кожне моє повідомлення Анастасія відповідала на наступний робочий день. Не схоже що компанія зацікавлена в пошуку кандидатів на відкриту позицію.

Загалом, як раніше у відгуках до цієї компанії, бачу зберігання тенденції непрозорого найму. Про що вже писали Yuliia Kyzym та Татьяна Шугаева.

Мене особисто зачепило. Тому лишаю цей відгук.

Ілля, вітаю!
Дякую за фідбек, адже він допомагає нам покращувати процес.
Ми намагаємося будувати максимально прозорий процес найму, тому ключові моменти зʼясовуємо ще перед інтервʼю аби не гаяти нічий час. В даному випадку, основним критерієм, по якому ми не зійшлися, став бюджет. Як я і вказала у своєму повідомленні, ми при його формуванні орієнтуємось на ринок і, на жаль, сума, яку ви назвали, виявилась значно вищою за ринкову.
Ще раз дякую, що приділили час на спілкування по нашій вакансії та щиро бажаю знайти компанію, де зможете реалізувати свої цілі. Бережіть себе!

Працюю в Solidgate 1.5 року, як Front-end розробник, думаю, що якраз час поділитись враженням і залишити свій відгук 😉

— найвища цінність люди, я думаю це справедливо сказати про Solidgate, компанія всіляко допомагала і допомагає своїм працівникам із початком активної фази війни, провела маштабну роботу по евакуації і релокейту в безпечні місця, донати, збори і charity payment link — окремий пункт за який я сповнююсь гордістю, коли говорю про компанію в якій працюю, яка допомагає благодійним фондам акамулювати більше коштів
— мені подобається, що тут перш за все цінується ініціативність, з якою ідеєю я б не прийшов до будь якої команди всі відкриті до пошуку покращень і обговорень
— щодо команди, всі люди «сродної праці» як писав Григорій Савич, заряджені зробити наший продукт кращим не на 100, а на 200%, всі відкриті ділитись своїми знаннями і досвідом, але і про якісний відпочинок ніхто не забуває 🏔
— скрізь ерудовані і цікаві людей, з якими весело проводити час і просто поспілкуватись за філіжанкою кави ☕️
— компанія не має якихось бюроктатичних процесів — формулюємо задачі, проектуємо, робимо і доставляємо 🚀
— last but not the leas, компанія всіляко відтримує освітні ініціативи і зацікавлена в рості, задачі які я роблю починались від легких онбордингових до проектів «під ключ», які класно прокачують мислення програмного інженера

Працюю в Solidgate майже рік на позиції Product manager, тому вже можу залишити повноцінний відгук щодо компанії
Найм:
— на всіх етапах мала супровід від Maryna Postrygan (все було досить чітко організовано, завжди отримувала розгорнутий фідбек «голосом» та емейлом).
— окремо хочу підкреслити дуже ва
— маю досить великий досвіт спібесід як у ролі інтервʼюера, так і ролу кандидата. тому можу сказати, що 2 технічні інтервʼю, які проходила на посаду РМ, насправді найцікавіші у моєму досвіді. По тому, які питання задавали, розуміла високий рівень знань доменної області у команді.
— мій вихід на роботу припав на початок березня 2022, дещо переживала. Але команда Solidgate виконала всі свої забовʼязання щодо оферу. дякую за підтримку у самі складні часи.
команда:
— тут все просто, команда — one love. професіонали, в чомусь експерементатори, люди, які не бояться змін, самовдосконалень та налаштування нових процессів.
робота:
— багато цікавих задач і проектів
— відсутність монотонності
— команнія зацікавлена і надає можливість розвитку для співробітників.

Згодна з відгуком Тетяни, все те ж саме, отримала я! Я також маю досвід в фінтех компаніі, але рекрутера це чогось не влаштувало, далі ігнор від Анни. Хочеться подивитися на ідеального кандидата, який з вами метчиться) Дійсно, далі спілкуватися, і тим паче працювати в цій компанії немає ніякого бажання, але маю бажання, щоб рекрутери ставилися трошки чесно та справедливо до кандидатів! Бажаю вам ідеальних метчів з кандидатами

Проходила всі етапи відбору в цій компанії і мушу зазначити, що всі етапи залишили виключно приємні враження та продемонстрували професійність та якісний підхід до вибору свого майбутнього колеги. Особливо приємне враження справила Анна, яка завжи тримала руку на пульсі та вела по процесу. ЇЇ професіоналізм та приємна комунікація, можуть бути прикладом для багатьох рекрутерів. Буду рада, якщо в майбутньому наші шляхи із компанією Solidgate перетнуться знову. Бажаю успіху та процвітання компанії і завжди знаходити свого perfect teammate!

Для мене це перший випадок написання такого відгуку, але ж залишився такий осад, що промовчати я не можу.

Власне кажучи, хотіла б поділитись враженням від процесу та спілкування с рекрутером даної компанії.

Я побачила актуальну вакансію Talent Acquisition Specialist, на доу, відгукнулась на неї, додала CV та кавер летер, але ніякої відповіді я не отримала.
Далі вакансія знову оновлювалась, не один раз, а через те, що я потрапила під скорочення, через війну, то пошук роботи для мене був дійсно важливим та актуальним питанням, тому я знайшла рекрутера даної компанії та вирішила написати на пряму, бо, можливо, загубився мій відгук і тд.

Написала я Maryna Postrygan, вона мені порекомендувала звернутись до Anna Tiutiunnyk, з посилом, що саме вона займається цією позицією.
Без проблем, я написала.
На що отримую ось таку відповідь:

«Дійсно, пам’ятаю ваше резюме просто 😊
Наразі, на жаль, не готові продовжити спілкування по цій позиції. Оскільки ми переважно розглядаємо кандидатів з продуктових та фінтех компаній 🙏
Буду рада залишитися на зв’язку та якщо щось зміниться — за мить напишу вам!
А поки бажаю мирного вечора та, до речі, спокійних свят)»

Але ж, якщо подивитись моє CV та досвід в 6 років, то там все це можна побачити, що я маю досвід з тим, про що пише Анна. Вибачте за тавтологію.

Я у ввічливій формі пояснюю, що маю такий досвід і тд.
На що далі отримую ось таку відповідь:

«Звісно, я розумію та не сумніваюсь у ваших навичках 😊
Однак, ми завжди прагнемо знайти людину, із якою в нас метч від початку спілкування й до офферу, а далі — на роки співпраці 🙏
Саме тому орієнтуємось на певні критерії, аби наймати тих, з ким дійсно зможемо і далі будувати складний продукт та йти в одному напрямку. Поки що, на жаль, ми не готові запропонувати рухатися по цій позиції. Та я буду рада поспілкуватися у майбутньому, якщо в нас щось зміниться.
Щиро бажаю вам знайти свою компанію, аби можна було розвиватися й багато-багато наймати 💪».

ПРО ЩО ЙДЕ МОВА? ПРО ЯКИЙ МЕТЧ?
Я вперше маю досвід спілкування з даною компанією, я не «джоб хоппер», я маю гарні рекомендації, в лінку, в тому числі, я шукаю роботу, бо в країні війна і це нормально, що я проявляю проактивність та вирішила написати напряму, бо це питання для мене є дійсно актуальним, я не просто вирішила «походити» по співбесідах.

На це повідомлення я відповіла наступне:
«Відверто кажучи, я не розумію посил, щиро не розумію.Що саме не так? 🥺
Я маю досвід роботи в продукті не один рік і тд.
Стосовно метча — також не розумію, якщо перечитати переписку, що не так.
Тобто, на мою думку, відмова виглядає шаблонною, тому що не розумію прозорості саме стосовно моєї кандидатури.»

НА ЩО, ОТРИМУЮ НАСТУПНЕ:
«Тетяно, ми наразі маємо декілька кандидатів, з якими, на нашу думку, повністю метчимося один з одним 🙏
Поки що не готові запропонувати спілкуватися далі по цій позиції. Але, як я вже й писала, у разі будь-яких змін — я вас повідомлю!»

Мені прикро, що спілкування зі мною залишило осад, однак моя інформація з самого початку не змінювалась. Як і писала вище, ми маємо певні критерії, на які орієнтуємось при відборі, та наразі маємо кандидатів, які відповідають їм.
Буду рада, якщо зможемо залишитися на зв’язку 🙏

Далі, через місяць, вакансія все також поститься, по новій, я попросила дати мені контакт ліда, Анна мені його написала та видалила мене з контактів у лінкедині.

Лід запит не прийняла.
Анна та Марина на повідомлення більше не відповідали.

Звичайно, у мене вже немає ніякого бажання працювати в такій компанії.
Але ж, хочеться справедливості, прозорості та нормального ставлення до кандидата.

Тетяно, добрий день)
Дякую, що поділилися своїми думками. Пропоную розкласти все по поличкам, щоб покрити всі запитання.

Маю відмітити, що як після першого (16.12), так і другого (27.01) вами відгуку на нашу вакансію, вам на пошту прийшли від нас відповіді-відмови. Ми не залишили вас без фідбеку.

Окрім цього, ви писали мені неодноразово в LinkedIn і тоді також отримали відмову (уривки якої зазначено у вашому повідомленні вище). Тобто з нашої сторони, фідбек був наданий тричі.

Щодо відбору кандидатів, з якими розпочинаємо спілкування. При прийнятті цього рішення, окрім наявного резюме, ми зважаємо і на іншу інформацію, яку знаходимо: LinkedIn, аналіз попередніх роботодавців тощо. Опісля співставляємо з нашим баченням, і якщо чітко розуміємо, що не підходимо один одному, то не забираємо час кандидатів. Так вийшло й у вашому випадку.

Щиро бажаю вам знайти компанію, де вам буде максимально комфортно та зможете досягти поставлені цілі. Якщо ми завдали вам незручностей, просимо вибачення.
Успіхів та бережіть себе!

Хотіла би поділитися враженнями від процесу рекрутингу та технічної співбесіди на позицію Security Operations Engineer.
Враження про співбесіду виключно позитивні, а працівники компанії приємні в спілкуванні люди. Окремо хотілося б виділити рекрутера Anna Tiutiunnyk. На мою думку вона один з найпрофесійніших рекрутерів на моєму досвіді, та запам’яталася як висококваліфікований спеціаліст у своїй справі. Вона відмінно провела первинну співбесіду після чого лишилися приємні враження як про співбесіду так і про компанію. Також якщо виникали якісь питання щодо компанії або по вакансії, можна було запитати і з радістю отримати відповідь за лічені хвилини.
На наступних етапах проходження співбесіди були зустрічі з CISO та СЕО компанії. Представники Solidgate проявили себе як висококваліфіковані спеціалісти з величезним досвідом роботи. По закінченню технічної співбесіди мені надали відгук практично відразу, що свідчило про професійнй підхід та зацікавленість компанії.
На даному етапі дуже задоволена, що наші шляхи перетнулися з компанією Solidgate😊

Працюю в Solidgate вже майже місяць і наразі всім задоволений. З моменту відгуку на вакансію і до отримання офферу пройшло 7 календарних днів за які я пройшов 3 етапи інтерв’ю, та компанія встигла зібрати фідбек з попередніх місць роботи. Одразу відчувається професійний підхід людей з якими довелось комунікувати на кожному з етапів. Окреме дякую хочу сказати Анні Тютюнник яка вела мене з першої телефонної розмови і до отримання офферу. Також хочеться відиліти гарну атмосферу в компанії і вмотивованність кожного співробітника.

Проходила інтервʼю на позицію Employer Brand Manager навесні з Олесею. Діалог і деталі про компанію справили приємне враження. При цьому причина відмови базувалась на відсутнотності досвіду, який в мене є. Коли я про це написала, відповідь я не отримала. Я вирішила не пробувати далі отримати відповідь, оскільки був той період, коли компанії все ще адаптувались до війни.
В компанії знов відкрилась дана позиція і я спробувала ще раз податись, написала особисто Олесі. На що одразу отримала відмову «Наразі не можемо тебе розглянути , на жаль.» «Дуже дякую за деталі, ми вже розглядали твою кандидатуру і рішення не змінне. » і стіна.

Можливо такий стиль фідбеку є норма для компанії та для мене це є неповагою до кандидата — відсутність причин відмови, коли обʼєктивно досвід підходить під очікування компанії.
Для мене це перший випадок написання такого відгуку компанії, але я розумію, що це зможе повпливати на те, щоб переглянути формат зворотнього звʼязку, оскільки компанія достатньо гарного рівня.

Підтримали: Ketrin Mokrovolska

Анно, добрий день. Ми завжди прислухаємося до фідбеків кандидатів, бо вони допомагають нам покращувати процес.

Одразу хотіла б відмітити вашу цілеспрямованість, оскільки ви вже третій раз відгукуєтесь на нашу вакансію :) Та все ж хочу внести ясність у цю ситуацію. Ми вперше розглядали вас декілька місяців тому і відмовили через відсутність належних технічних навичок. Фідбек вам надали одразу, ви його прийняли.

Пам’ятаючи ваш досвід, зараз ми також не готові вас розглянути, бо шукаємо кандидата, який відповідає нашим критеріям на 100%. Тому я повідомила, що не готова продовжувати діалог, щоб даремно не витрачати ваш час.

Бажаю вам знайти компанію, де кар’єрне зростання буде неминучим та стрімким, а задачі дуже цікавими. Бережіть себе!

Проходив інтервю процес на посаду бекенд інженера. Дуже сподобався цікавий і не типовий стиль інтервю. Видно, що шукають кандидата, який мислить «out of the box».

Також приємно бачити чергову якісну українську продуктову компанію з сучасним стеком і процесами.

Пройшов співбесіду в Solidgate. Результат — неймовірний досвід. Місто має знати своїх героїв, тож дякую Daryna Haida за відмінний супровід від знайомства та до повідомлення з фідбеком. Владислав — шана та щира подяка за блискуче побудовану розмову про технічні тонкощі, та максимально детальний огляд моїх гепів.
Загалом варто зазначити: прозорість, швидкість і якість проведення рекрутингу. Більше чудових людей, як в Solidgate.

Проходил собеседование а Solidgate, остались очень позитивные впечатления. Общение с рекрутером и тех. интервью проходили в позитивной и профессиональной атмосфере. Фидбек получил на следующий день, с деталями о сильных и слабых сторонах. Остался доволен.

Проходив декілька етапів інтерв’ю на позицію Product Owner.

Рекрутер Таня була привітною. Розказала цікаві факти про компанію, позицію та люб’язно відповіла на мої питання.

Наступний етап кол з СРО Артемом. Було дуже приємно познайомитися. Енергічний, розумний лідер, який має добре сформоване бачення куди рухається компанія. У Solidgate вже зараз класний продукт, багато щасливих клієнтів, і дуже амбіційні плани.

На другому етапі я зупинив процес рекрутингу, оскільки я прийняв офер іншої компанії, з якою значно раніше почали процес рекрутингу та кращий метч на даний момент.

Буду слідкувати та вболівати за Solidgate, впевнений їм все вдасться!

Проходила етапи інтерв’ю на позицію HR Partner. Хочу відмітити професіоналізм та чуйність рекрутера Анни, яка завжди була на зв’язку, надавала оперативний зворотній зв’язок (навіть у вихідний) і просто створила відчуття постійної турботи на всьому шляху кандидата.
Компанія дійсно підходить серйозно до відбору майбутнього колеги, що дуже мені сподобалось, а також надало можливість пройти offline співбесіду з HRD Олесею де мій мозок трішки «покипів» від різноманітних кейсів;))
Хоч я і не отримала пропозицію доєднатись до команди (мені відверто повідомили, що віддали перевагу іншому кандидату), та відчуття залишились тільки позитивні, а професіоналізм та підхід команди закарбувались в пам’яті як гарний приклад до наслідування.
Solidgate ви чудові ❤️

Працюю в компанії 1.5 року, політ нормальний:
— Найм пройшов швидко і безболісно, було відчутно що ніхто не хотів завалити питаннями, а навпаки допомагали і старались зробити бесіду максимально невимушеною.
— Онбордінг тривав ±2 тижні. Це була суміш інтро про продукт, документації і легеньких тасочок для того щоб вникнути в процес.
— Команда — пушка. З людьми дуже лекго працювати, спілкуватись, тустити. Навіть ніразу ніхто не послав :)
— Дозвілля абсолютно розноманітне. Настолки, велосипеди, вечірки в різних стилях, сплави, корпоративи за кордоном, футбол, волейбол, баскетбол, забіги. Кожен знайде щось для себе.

Від початку активної фази війни компанія зробила колосальну роботу для працівників. Вивезла команду з сімʼями в безпечне місце, надала всім бажаючим житло, надала допомогу для тих хто виїхав з країни.
Зараз компаня донатить на ЗСУ та великим БО, подвоює донати які зробили працівники, допомагає БО отримувати платежі та не бере в них за це комісії, допомагає з пошуком екіпи для працівнивків або їх родичів які знаїходяться на війні.

проходив інтерв’ю в дану компанію, після отримання відмови попросив надати конструктивний фідбек (для розуміння того над чим працювати для себе, що важливе для компанії), проте від ректутера не отримав жодного фідбеку (да більше, повідомлення про запит на фідбек було успішно проігнороване рекрутером)

в цілому процес спілкування з Solidgate був нормальний, але даний момент залишив негативне враження

Роман, привіт 🙂
Так, дійсно, я не відповіла на ваше повідомлення щодо запиту детального фідбеку, оскільки побачила його лиш після цього відгуку. На жаль, в скайпі буваю вкрай рідко, тому як тільки отримала відповідь від вас на свій фідбек — закрила його. За бажанням кандидатів, ми завжди надаємо деталізовані фідбеки. 7 липня я вам відписала в скайпі, але бачу, що моє повідомлення не прочитано 🙁

Якщо запит на фідбек досі для вас актуальний, то чекаю на ваш пінг. Опісля цього випадку, намагаюсь регулярно перевіряти скайп. І дуже дякую, що звернули на це мою увагу 🙂

Розпишу власні враження про компанію по наступних пунктах:
— Рекрутинг
В мене процес рекрутингу був довшим, ніж зазвичай, оскільки на початкову позицію я був за словами інтерв‘юера overqualified, а на суміжну позицію в іншому відділі зробив тестове завдання гірше, ніж мій майутній колега. Загалом процес тривав до місяця протягом якого в мене були пропозиції від інших компаній, але через цілком справедливі розповіді HR Марини про більші можливості подальшого розвитку в Solid я не поспішав з рішенням. Після співбесіди та тестового я пройшов бар-рейзинг, після якого став частиною команди. Відзначу, що на кожному з етапів в мене був фідбек з боку HR щодо майбутніх кроків та фідбеку від інтерв’юерів.
— Команда
Особисто для мене найцінніше, що є в будь-якій компанії. Навколо тебе люди, кожен з яких знаходиться на правильному місці. По-перше, кожен зі співробітників крутий спеціаліст, який може поділитись експертизою в своїй сфері. По-друге, колеги доброзичливі та завжди готові допомогти, досить тільки озвучити своє питання. Середовище максимально підходить для активного професійного та особистісного розвитку.
— Робота
Кажуть, що якщо хочеш оцінити компанію, то запитай, які останні зміни відбулися в компанії з пропозиції/прохання співробітників. В Solidgate слухають працівників та відкриті до змін як в процесах всередині компанії, так і щодо ініціатив, які стосуються культури компанії та взаємодії співробітників. Вважаєш, що процеси не оптимальні — пропонуй робоче рішення і будемо їх змінювати. Хочеш більше взаємодії з колегами з відділу — давай організуємо вам тім-білдинг або вечір настолок.
— Інші плюшки
Хоча компанія вже не є частиною Genesis, в неї залишились круті плюшки, такі як доступ до великої кількості корпоративних знижок, курсів, воркшопів та інших штук, які пришвидшують професійний розвиток та просто роблять життя приємнішим.

Почну відгук зразу з висновку.
Solid — це компанія на яку точно варто звернути увагу.

Тепер з самого початку. Подавався я на позицію Finance manager і перше знайомство з компанією відбулось якраз на першому дзвінку з HRом — Мариною Постригань. Відомо, що перше враження про компанію (аналогічно як і про людину) надзвичайно важливе, і Марині вдалося справити це перше враження на відмінно (просто подумайте, чи зможете ви 30 хвилин без зупинки і з захопленням розказувати про свою роботу?).

Наступні співбесіди (з CFO, COO та СЕО) тільки збільшували бажання стати частиною команди.
На цих співбесідах для мене було важливо розуміти потенціал подальшого розвитку і росту компанії, і, без сумніву, можу сказати, що він величезний. Менеджмент чітко бачить куди рухатись, бачить свою нішу, розуміє свій бізнес і має амбіційні плани, а що найважливіше, знає як їх втілити. Я повірив.

Не буду детально описувати процес рекрутингу, це вже зробив Максим Тарнавський нижче. Хочу лише відмітити процес комунікації, який був на найвищому рівні. Чесно, такого налагодженого і орієнтованого на кандидата процесу я не зустрічав раніше. Продовжу серію подяк Марині за такий підхід. Якщо б за найкращого HR давали Оскар, він мав би бути у Марини:) Well done!

Тож підсумовуючи, якщо ви хочете працювати з професіоналами своєї справи (а з такою кількістю і якістю етапів відбору інакше і бути не може) і хочете розвиватись і рости разом з компанією, вам в Solid.

А я вже не дочекаюсь свого першого робочого дня :)

Пов’язані компанії:

На сайті Дія City в розділі «Нас підтримують» є список компаній які підтримують «Дія City» (копія сторінки dc.diia.gov.ua в архіві web.archive.org за 31 березня 2021 року та копія сторінки dc.diia.gov.ua в архіві web.archive.org за 10 травня 2021 року).
В цьому списку компаній є логотип який схожий на ваш, а також схожа назва.

Чи можете ви підтвердити інформацію про підтримку «Дія City» або голосно спростувати можливу маніпуляцію від «Дія City»?

Відповідь на питання важливе для спеціалістів які підтримали петицію Стоп Дія Сіті!

Спростувати ви можете на форумі в темах з тегом Дія City, в соціальних мережах за тегом StopDiiaCity, а також в ЗМІ.

Ну що тут сказати, я сам звернув увагу на відгуки від потенційних кандидатів про процес рекрутингу...)
Дійсно, всі співбесіди, комунікація побудовані на доброзичливості і відкритості. Спробував я свої сили на позицію Integration manager і всі 5 етапів були дуже якісними. Сподобався підхід до аналізу навичок кандидатів і самі intervoews побудовані так, щоб максимально об’єктивно оцінити рівень потенційного кандидату. Деталі про нюанси співбесід не буду розголошувати, бо хіба так буде цікаво?
Особлива подяка, Марині, тій людині, що відкрила для мене Solid, весь процес комунікації був дуже кандидато-орієнтований :) Як результат, я хочу побажати, щоб Боженька беріг таких працівників, бо це найкраща піар-компанія для компанії, вибачте за тавтологію )))

І як результат, я сам зважував всі «за» і «проти», чи підходжу я для команди з моїм позаробочим стилем життя, тому що, коли тебе цінують — дуже не хочеться підвести.

Я зможу оцінити тільки процес hiring і співбесід — але ця обгортка дуже якісна, спробуйте, може саме Solid — це ваша цукерочка!

Всім привіт)
Нещодавно подавався на позицію data scientist / data analyst в компанію Solid, і хочу поділитись дуже приємним і позитивним враженням про їхній процес рекрутингу, і про компанію взагалом. Якщо коротко, то тут дійсно працюють приємні, дуже вмтотивовані, цілеспрямовані фахівці своєї справи.

Відбір складався з декількох етапів. Спочатку було вхідне інтерв’ю з керівником відділу аналітики, на якому детальніше дізнався про продукт, процеси в компанії, деталі позиції, вимоги, обов’язки, і звісно ж розповів про свій досвід, навички та досягнення.

Наступним кроком була крута співбесіда з керівником компанії Кирилом, яка була дуже мотивуючою. На ній відчувався запал і блиск в його очах, енергія, пристрасть до того чим компанія займається, маштабність та потенціал росту. Тут ти більше дізнаєшся про цінності компанії, вектор розвитку, можливості, і перевірка твого мислення, твої життєвих цінностей, і вектор в якому напрямку ти хочеш розвиватись.

Після цього було тестове завдання. Є задача, яка по факту описує реальну проблему, над якою ти потім будеш працювати, і треба технічно показати на що ти спроможний. Реалізувати її якнайкраще, продумати деталі і показати підхід до вирішення проблеми.

Останім етапом був бар рейзинг. Це коли запрошують фахівця з іншого відділу/проекту, з яким ти потім не будеш працювати, який незаангажованим оком перевіяє твою кваліфікацію. Знову задачки на мислення, деякі уточнюючі питання по реалізації тестового, фахові запитання, та інше. Ця розмова була крутою, мене вразив дуже класний і високий рівень відбору.

В мене в той момент було декілька пропозицій по роботі, я довго приймав рішення, і все таки вирішив піти в іншу компанію — щоб продовжувати розвиватись в NLP напрямку. Однак Solid мені сподобався, тому якщо будете думати над вакансією — спробуйте, там цікаві завдання, і є значний потенціал у розвиктку.

Хочу поделиться приятным опытом знакомства с ребятами из Solid.

Проходил собеседование на позицию Integration Manager.

Получил просто массу удовольствий от всего процесса, сам подход тут оказался серьезным, длилось это все в 5 этапов. Возможно для кого-то это может показаться утомительным, но для меня это послужило отличным индикатором того, как тщательно компания относится к подбору кадров и формированию команды. Тестовое задание было интересное, сами таски описаны понятно.

Отдельно хочу выразить огромную благодарность рекрутеру Maryna Postrygan за помощь, оперативные фидбеки и за сопровождение в целом. :)

Имел удовольствие общаться с ребятами на этапе собеседования. Процесс найма в компанию был отличным, с самого начала видно хорошее отношение к сотрудникам (в т.ч. и потенциальным) в команде. Остались только положительные эмоции после интервью, как технического так и рекрутинга в целом.

В описі про компанію пропустили описати, що це один з проектів Genesis тому сміло читайте відгуки про Genesis

Найпоказовішою є відповідь директора на питання оплати овертаймів, який проігнорував пряму запитання і відповів на щось своє

Добрый день, Ярослав.

Меня зовут Кирилл, и мне посчастливилось работать СОО в Solid. Наша компания родилась в Genesis, но уже несколько лет функционирует самостоятельно — хотя своих коллег мы очень любим, и некоторые вещи у нас общие до сих пор — как-то ценности, и отношение к работе не как к ежедневной рутине, а как к любимому делу.

Возвращаясь к вашему комментарию про овертаймы — могу прокомментировать о том, как это устроено в Solid. У нас стандартный рабочий день, усиленно работаем тогда, когда этого требуют наши весьма амбициозные планы. Здравый же смысл подсказывает, что работать нужно не 8 или 12 часов в день, а головой — этого принципа мы стараемся придерживаться в организации рабочего процесса без всяких исключений.

Адміністрація вебсайту dou.ua не гарантує і не підтверджує точність і достовірність будь-яких матерівлів, в тому числі відгуків і коментарів, які розповсюджуються не від імені Адміністрації, а від окремих користувачів. Адміністрація не несе відповідальності за відповідність таких матеріалів вимогам законодавства. Думки користувачів можуть не співпадати з думками Адміністрації.

Оцінка компанії: 100/100

1-е місце в рейтингу роботодавців «81...200 спеціалістів»
Проголосували 63 співробітники
  • Компенсація