Solid Software

Київ, Харків, Львів

9 вересня 2020 11:43

Vadym Pinchuk, Mobile ( Flutter ) Developer

Доволі нейтральний досвід, із негативним враженням після тестового завдання. Доволі просте тестове завдання, яке прередбачало РАНДОМність, було відхилено, аргументуючи це відсутністю Алгоритму. Технічним спеціалістами, мабуть потрібно було звернути більше уваги на створення опису тестового завдання. щоб уникнути подібних реджектів.
Рандомність та псевдо рандомність — це різні речі. Якщо потрібна конкретна реалізація — уточніть.

Шановний Вадиме,

Ми раді чути, що Ви оцінюєте наше технічне завдання як просте. При нагоді хочемо ще раз Вас запевнити, що завдання було відхилене не через «відсутність Алгоритму», а через «помилки пов’язані з алгоритмом генерації випадкового кольору». Ми надали Вам більше деталей у приватних повідомленнях та Ви частково погодились з нашими зауваженнями, аргументуючи «частковість» «малозначністю» помилок.

Нам безперечно прикро, що у Вас залишилося негативне враження, незважаючи на наші подальші зусилля зрозуміти, що саме нам потрібно змінити в описі нашого тестового завдання та на наші пропозиції влаштувати спільний колл для вирішення цієї ситуації. Проте ми цінуємо Ваш час, тому поважно ставимось до Вашого рішення.

Дякуємо Вам за те, що Ви виконали наше тестове завдання та за відгук, який Ви залишили. Ми цінуємо кожного кандидата та кожний наданий зворотній зв’язок, оскільки вони допомагають нам ставати кращими у майбутньому.

З повагою,
Solid Software Team