19 серпня 2025 11:49
Solid School — чудові партнери!
Як менеджер з навчання, я можу з упевненістю рекомендувати Solid School для корпоративного навчання. Ми вже декілька разів співпрацювали, проводячи тренінги з пітчингу, мистецтва впливових комунікацій та крос-культурної тематики. Враження від нашої співпраці завжди були виключно позитивні.
Тренери Solid School вміють знайти підхід до кожного учасника, подаючи матеріал у дуже зрозумілій та легкій формі. Кожне навчання було не лише насичене теорією, але й включало безліч інтерактивних та практичних завдань, що допомагає учасникам одразу застосовувати нові знання.
Особливо варто відзначити їхній професійний та структурований підхід до організації. Уся комунікація була чіткою, всі домовленості виконувались вчасно.
Окрема подяка директорці Solid School, Анастасії Машталяр, за відмінну побудову процесів у компанії та бездоганну комунікацію з клієнтами. Завдяки такому професіоналізму, співпраця була надзвичайно приємною та ефективною.