30 червня 2023 11:10

Olha Chornei

Solid стала моєю першою школою з вивчення англійської мови (звичайно після школи та університету, але то таке). Після цього навчання в мене нарешті з’явились Неймовірна тяга і бажання до вивчення. Тепер коли питають рекомендації, направляю сюди. Після Solid я так і не знайшла альтернативної школи. Да, можливо тут ціни вище середнього, але... але воно справді цього варте.
Тепер про мій досвід у них...
1) Пробний урок. Він справді повноцінний (не півгодини, не годину), а головне безкоштовний. Мій рівень визначили по телефону заздалегідь та додали до нової групи. Забігаючи наперед скажу, пройшла всі 3 курса (Starter, Basic, Pro) — групи за рівнями поділені правильно та коректно. Групове заняття зайняло 1.5 години та можна було повноцінно зрозуміти, підходить тобі школа чи ні.
Коли прийшла до Solid, порівнювати не було з чим. Але після закінчення спробувала ще три школи і сказала однозначне НІ вже після пробного (між іншим одне з них було платне). Після таких «шкіл» моє бажання відпало б ще на роки.
2) Викладачі. Працювала з чотирма — всі сподобались на 100%. Тут школа мабуть теж вміє правильно обирати до себе колектив.
3) Заняття. Після перших двох тижнів вже зник страх говорити. Дуже структурована подача матеріалу. Багато не буду навіть писати — у кого справді є бажання, можуть спробувати пробний урок та оцінити.
4) Результат буде тільки якщо справді виконувати всі домашні завдання. Повторювати матеріал, грати в quizlet.
5) Після пройдених трьох курсів я нарешті наважилась купити ще й відеокурс Solid. На початку не могла визначитись, чи брати його, чи іти до них на заняття. Але тепер бачу, що ці речі справді не замінюють, а доповнюють одне одного. Відеокурс доречі крутий! Мій рекомендасьйон вам.
6) Класний support. Завжди на зв’язку (вирішити питання, допомогти знайти додаткові матеріали, оцінити прогрес у навчанні...).

Solid, дякую вам та чекаю нових продуктів для developer ;-)

Олю, дуже дякуємо за фідбек та довіру до нас❤️ раді вам допомагати з ІТ інглішем🙌