13 грудня 2022 13:37

Daria Yamnyk, Web designer в DAN.IT education

Тільки закінчила курс «ІТ Starter», задоволена результатом.

Я довго шукала курси англійської. Була на пробних заняттях та халявних марафонах на яких обіцяли, що я буду розмовляти через тиждень, бо в них ментори та мега чарівна програма. І знаєте що? Правильно, нічого. Цьому є багато причин, але я з тих людей, кому ці марафони не підходять.

Англійська була моїм вічним кошмаром, який змушує відчувати себе неповноцінним спеціалістом. Так багато треба вивчити! З чого почати? Читаєш текст і не знаєш кожне третє слово. Це лякає. Здається, що життя не вистачить опанувати все.

Через те, що активно шукала курси інста підкинула рекламу. Я перейшла за посиланням, потім на сайт. Я довго думаю та аналізую перед тим, як щось купити. Заповнила заявку і чекаю цей кошмар, коли мені доведеться розмовляти англійською, щоб людина могла визначити мій рівень. На диво, розмова пройшла зовсім нестресово, без поспіху, менеджерка була зацікавлена мені допомогти, а не просто забрати мої грошики.) Домовились про пробне заняття, після якого я закохалась в ці курси.

На уроці нас від 3 до 5 людей, кожному приділяється стільки часу, що інколи виникає думка сказати, що в мене екстрене відключення, щоб побайдикувати. Дуже гарно розроблені домашки, з їх допомогою ти закріплюєш все, що було на уроці. Найголовніше для мене те, що в групі дуже дружня атмосфера. Ніхто не сміється з тебе, не підганяє. Це дуже важливо, особливо для початківця.

Висновок, який зніс мені дах:
Я пропустила 3 уроки, виповнила, м’яко кажучи, не всі домашки. Всі мої одногрупники такі ж не святі. Але на фінальному занятті ми всі відповідали на питання курсу та орієнтувалися в темі. Всі пройшли фінальний тест. Це я так хочу сказати, що для мене виглядає нереальним пройти цей курс і нічого не вивчити. Настільки круто він розроблений.

Тепер мені не страшно комунікувати англійською, я дуже довго до цього йшла. Вдячна Solid English School ♥

Підтримали:  Anastasiia Mashtalyar

Дарʼя, дуже дякуємо вам за фідбек! Пишаємося вашими результатами 🙌🥰