19 березня 2025 21:16
Працював у Solar Digital 4 роки — це був цікавий і продуктивний період.
Прийшов у команду на позицію мідла, і завдяки постійним викликам виріс до сеньйора, частково виконуючи обов’язки ліда. Працював над дизайном сайтів, тісно взаємодіяв із командою дизайнерів та розробників, шукаючи найкращі рішення для кожного проєкту.
Окрім основних завдань, отримав цінний досвід менторства. Протягом року навчав стажера, і ми разом активно розвивалися. Це стало не лише корисним досвідом, а й можливістю поділитися знаннями та сформувати системний підхід до власної роботи.
Проєкти різнопланові — від корпоративних сайтів до креативних промо, що дає простір для самореалізації. Окремо хочу згадати промо-проєкт Feel The War, створений для привернення уваги до ситуації в Україні. Така ініціатива від компанії багато про що говорить.
Та найголовніше — команда. За ці роки я переконався, що круті проєкти роблять передусім круті люди. У Solar Digital атмосфера взаємопідтримки — тут ніхто не боїться ділитися ідеями, завжди можна звернутися по допомогу чи просто обговорити нові решення та пропозиції. Особливо ціную співпрацю з командою дизайнерів та ПМами — у нас була чадова синергія.
Цей період залишив після себе багато крутих знайомств, сильних проєктів і впевненості в тому, що правильне середовище — ключовий фактор у розвитку.