Software Development Hub

Харків, Гамбург (Німеччина)

6 серпня 2020 15:35

Alla Kovshova, Head of Marketing Department

Я працюю в компанії Software Development Hub на постійній основі близько півроку, а до цього упродовж 3 років була віддаленим спеціалістом на одному з її проєктів. Тож знаю SDH досить довго, щоб з упевненістю сказати, що це один із найкращих роботодавців у моїй кар’єрі. І ось такий відгук від мене.

SDH — сервісна компанія з фокусом на розробку ПЗ під замовлення. Проекти всі довготривалі (більше 6 місяців), ніші доволі різні: від digital health до соціально-політичних та освітніх платформ. Будьте готові до професійних викликів та складних бізнес-завдань.

— Ядро компанії — досвідчені практики, експерти високого рівня, у яких дійсно є чому повчитися.
— Тут немає бюрократії, формального контролю, зайвої звітності. У будь-якому питанні ти можеш звернутися до СЕО чи CTO напряму, і тебе вислухають. І загалом, керівництво дуже лояльне, завжди готове до діалогу.
— Робочі процеси побудовані на принципах довіри і відповідальності кожного, але є трекінг робочого часу.
— У плані мотивації та винагороди, за час мого досвіду, компанія завжди вчасно виконувала свої зобов’язання.
— В SDH поважають баланс робочого та твого особистого часу.
— Усі колеги дружелюбні і чемні, HR-и високопрофесійні, а PM-и у 90% випадках — не злі :)
— Технічне забезпечення офісу на високому рівні — комфортні меблі, нова техніка, окремі кімнати для переговорів та мітингів.
— На кухні є все необхідне (кава, різноманітні чаї, молоко та ін.), враховано багато побутових дрібниць та побажань.
— Діє система компенсації спортзалу і конференцій, освітніх заходів.
— Є свої традиції з історією, сувеніри та бонуси, штатний астролог, а на «офісних посиденьках» грає власна музична група.
Ну і що для мене вкрай важливо, — офіс недалеко від мого дому. Також поблизу метро, а для автомобільних є зручний під’їзд.

Тут я завжди відчуваю підтримку і знаю, що мене цінують.