Працюю в компанії майже рік.
В компанії дуже класна атмосфера. Зручна локація, неподалік від метро. Коллектив дуже дружелюбний та позитивний, з яким весело проводити час і поспілкуватись після роботи. Якщо виникають якість робочі питання, завжди можно обговорити с керівництвом.
В один момент решил сменить место работы, так как захотелось перемен и что-то новое. Решил сменить направление так сказать, тем более IT технологии всегда востребованы, отправил резюме на «риск менеджера», на следующий день позвонили рассказали все о должности и обязанностях. Договорились на встречу, как сейчас помню на четверг, все прошло хорошо. Офис классный, от метро
Компанія чудова. Приємний офіс, близько до метро, парковка, сховище, генератор. Швидко вирішували всі проблеми (біотуалети, коли не було води), смаколики на кухні. Але є величезне але. Коли вам пропонують працювати у Payment, Risk, ризик менеджером — біжіть. Начальник може дозволити собі кричати на підлеглих та переходити на особистості (є скріншоти"), у нього є улюбленці. Може образитись на щось на тебе і після цього ти впадеш у немилість. В цілому він багато зробив для відділу, для співробітників, дав можливості займатись на роботі додатково тим, що дає розвиток і співробітникам і відділу. але як керівник так собі. Постійно хвалить себе який він піздатий керівник, але всі хороші справи перекривається його настроєм. Якщо він злий прийшов то все — ховайся, буде прискіплюватмсь до всього. HR жалітись нема сенсу — але всі дружать з Юрієм і вони разом сміються зі скарг на нього. Компанія дуже приємна, керівник пейменту — людина не на своєму місці.
Було багато ситуацій переходу на особистості, криків на робочому місці, переписки, яка не відповідає рівню спілкування з підлеглими.
Наталю, вітаю!
Дякуємо за твій відгук про компанію. Ми дуже цінуємо твою відкритість, ми візьмемо до уваги твої коментарі та будемо працювати над вирішенням цієї ситуації.
Ми впевнені, що співпраця з нашої сторони буде заснована на повазі, професіоналізмі, а також ми зробимо все можливе, щоб підтримувати здорову та продуктивну робочу атмосферу в нашій компанії.
Дякую за ваш зворотний зв’язок!
Запропонували вакансію, скинула резюме і пропали...Писала щоб отримати якийсь фідбек — нуль реакції. Повторно подавала резюме вже з інших ресурсів — навіть не продивились резюме відразу відмовили.Склалось враження що компанія сама не знає кого хоче наймати, і навряд звичайний спеціаліст зможе пройти далі із таким відношенням до кандидатів.
Мирославо, доброго дня!
Дуже шкода, що у вас склалося негативне враження, стосовно компанії.
На дану позицію було передбачено декілька етапів відбору.
Після телефонного інтерв’ю ваше резюме відправили на розгляд керівнику, про що вам написала моя колега, що в разі позитивної відповіді від керівника, ми зможемо з вами повторно зв’язатись.
На жаль, ми не отримали позитивної відповіді від керівника, тому, що було прийнято рішення в користь кандидата з більшим профільним досвітом роботи.
В разі необхідності ми готові надати більш розгорнуту відповідь, та пояснити ще раз причину відмови.
Дякую за ваш зворотний зв’язок!
Адміністрація вебсайту dou.ua не гарантує і не підтверджує точність і достовірність будь-яких матерівлів, в тому числі відгуків і коментарів, які розповсюджуються не від імені Адміністрації, а від окремих користувачів. Адміністрація не несе відповідальності за відповідність таких матеріалів вимогам законодавства. Думки користувачів можуть не співпадати з думками Адміністрації.