Відгуки про компанію SoftTeam

12 квітня 21:09

Maxim Oganesyan, Front End Developer

Оновлюю свій відгук який я залишав раніше. Через час все змінилося в гіршу сторону і компанія яка мені здавалася гарною з гарними проєктами перетворилася на щось жахливе, періодичні погрози про звільнення які не покращували твій моральний стан, а навпаки робили все щоб ти захотів піти звідти, дивне відношення до тебе як до робітника та як до людини. Компанія з кожним місяцем стагнувала і все закінчилося тим що останній проєкт за який мені повинні були заплатити гроші, запустився, але гроші я так і не отримав, сумно що компанія яка, на перший погляд, показала себе гарно закінчила банальним кидаловом на гроші та ігнором зі сторони людей з якими в тебе були якісь домовленості.

Дивно, а хтось все ще чекає оплату. Майже два роки... Повідомлення ігноруються. Підозрюю, що десь десятки людей ще не отримали свою зарплатню за період початку повномасштабного вторгнення.

Максиме, дуже дякую за відгук.

Я вважаю, що ті, хто читав мою відповідь Андрію, так само зрозуміють ситуацію, яку ти описав.

Так, дійсно, було кілька проектів і хороша команда для них.

Пізніше ситуація погіршилась, класний клієнт — стартап, раптово заявив, що в нього закінчилися гроші, хоча за договором і за попередніми умовами залишилося 50%+ бюджета проекту, внаслідок чого довелося звільнити кількох програмістів з проекту та перевести на інший.
Якість другого проекту та комунікація з клієнтом були не найкращими, я вважаю, Максим також може дати багато коментарів щодо цього клієнта, а також його постійні зміни бюджетів і настроїв.

Оглянувши ситуацію, ми вирішили остаточно перейти на формат аутстафу, оскільки в цьому напрямку ми маємо можливість отримати більш стабільні умови для роботи, хоча самі проекти не такі цікаві, але менше проблем і краще для співробітників нашої компанії.

Зміна вектора компанії призвела до звільнень і також зупинки напрямку, в якому працювали Максим, Андрей та ще один розробник, а також до кількох труднощів і проблем, які відбилися на співробітниках і компанії.

Я повністю підтверджую, що такі непорозуміння траплялися і беру на себе відповідальність за них.

Для чесної та відкритої інформації про оплату — раніше таких проблем не було і раніше Максим працював на зовнішніх контрактах компанії, він може підтвердити це.

Останній проект, який був запропонований, — це розробка сайту компанії та внутрішнього проекту компанії, як тестова спроба перейти з зовнішніх проектів на внутрішні, про що Максим був проінформований.
Нажаль, спеціаліст не підійшов до цих завдань, і ми прийняли рішення, що будемо доводити до кінця обидва ресурси іншим спеціалістом.

Оплата, щодо якої виникло питання, — це не щомісячна компенсація оплати праці, а невелика фіксована оплата за проект саме за сайт компанії.

Так, про це забули, і ми визнаємо нашу халатність, оскільки оплата повинна була бути здійснена до 10 квітня, а сьогодні 12 квітня, і це справедливо, що є негативне враження. Як тільки ми дізналися про таку проблему, ми зв’язалися з Максимом і здійснили оплату, не затягуючи до буднів.

І я скажу зі свого боку — я завжди відкритий до будь-яких відгуків, як негативних, так і позитивних, я не знімаю з себе відповідальності, завжди намагаюся вирішувати всі проблеми, які є.
Якщо ви плануєте працювати у нас, ви можете очевидно бачити, хто ми. Так, ми — не ідеальні, є помилки, труднощі і проблеми, ми готові відкрито їх вирішувати, якщо є можливість, то рішаємо їх відразу.

Додам що мені відповіли з затримкою та гроші повернули. Сподіваюсь що таких ситуацій надалі ніколи ні в кого не буде.

Підтримали: Nick Popov