26 червня 15:31

Oleksandr Bakhin, AQA Tech Lead в SoftSfit

Вітаю.
Працюю в компанії більше року на позиції AQA Tech Lead.
З позитивного, що компанія надає можливість розвиватися — це дуже класно. Також ця компанія мене дуже гарно підтримала, коли мене незаконно мобілізували з усіма витікаючими наслідками, не надали вчасно надати документи для відстрочки, що в результаті призвело до того, що вкінці 2025 року довелося мені робити операцію на лівому кульшовому суглобі, а саме коксартроз та руйнація хрящової тканини.
Тому за ці речі дцуже вдячний компанії, що не покинула мене, а також оформили мені страхування, по якому я можу частково (купівля ліків за свій рахунок чи франшиза) чи повністю, все залежить від приватної клініки привести до ладу своє здоровʼя.
На поточний момент проходжу курс реабілітації та повністю функціоную завдяки антидепресанам та лікам, так би вже кукуха свистіла тільки так.
Тому, дякую за таку підтримку поточну компанію.
З мінусів, трохи ньюанси з очікуванням по ЗП, але впевнений, що з часом це виправиться.
Маю досвід в IT понад 10 років, тому є з чим порівняти.
Ще з позитивного, що багато колег молоді, що допомагає відчувати в свої 36 років (майже 37) доволі активно-молодим. Дякую 🫶

Підтримали:  Oleksandra

Сашо, дуже дякуємо за твій відгук!

Ми щиро раді, що ти з нами та відчуваєш нашу підтримку за будь-яких обставин. Ми завжди готові допомогти й піти назустріч, коли зовнішні обставини несподівано змінюють життя. Нам прикро, що тобі довелося через це пройти, і ми неймовірно вдячні, що ти продовжуєш триматися та знаходиш сили плідно працювати!

Дякуємо за уточнення щодо зарплатні — для нас важлива прозорість у питаннях виплат, і ми дуже цінуємо довіру наших співробітників. Ми завжди виплачуємо заробітну плату в зазначені терміни та в повному обсязі. Без винятків.

Вдячні, що ти з нами!

З повагою, Олександра

Затримок по ЗП не відбувалося, 10 числа все нараховувалося, як потрібно, враховуючи певні особисті обставини по здоровʼю та сімейним обставинам повʼязаних з військовою агресією з боки РФ (лікування після контузії, помер батько минулого року, потім операція, а також приліт в будинок рідні, дуже вплинув на психологічний стан), тому є сенс доповнити коментарем.
Українське ІТ 🇺🇦 має право розвиватися в належному праві, як і всі інші галузі 💪😎🪽

Підтримали: Oleksandra