Знайти інформацію про домен чи продукт компанії неможливо, адже позиціонують вони себе як ІТ компанія, насправді являючись онлайн казино.
Нещодавно HR відділ змінив назву на Talent Hunters Hub, але суті діяльності та якості рекрутингових процесів це не змінило. Talent Hunters Hub існує як агенство, але насправді не працює на зовнішній ринок, а так само наймає співробітників в онлайн казино.
Щодо процесу найму. Обіцяного фідбеку я так і не отримала, мої повідомлення для Head of Recruitment Lesia Mormul (Lesia_recruiter в тг) були проігноровані. Рівень заробітної плати я не дізналась навіть після годинного допиту... ой, співбесіди, тому що вони визначають її по результатам «тренувальних днів».
Зверніть увагу на позитивні відгуки: 2 з них від бренд-менеджерів компанії (іншого способу «менеджерувати» бренд напевно не знайшлось))), а інший — від так само діючого співробітника.
Категорично не рекомендую співпрацю з Soft Svit та Talent Hunters Hub за адресою вул. Михайла Максимовича, 8.
Анастасіє, вітаю!
Хотіла би внести певні коригування у Ваші твердження, адже насправді агенція Talent Hunters Hub є автономною компанією, з якою ми співпрацюємо за потреби пришвидшити пошуки профільних спеціалістів.
Ми ж, як компанія, маємо повністю сформований HR департамент, до якого входить і відділ рекрутингу.
Прикро, що написали відгук саме нам, не розібравшись у ситуації, адже агенція шукала рекрутера собі у штат, що не має жодного відношення до компанії SoftSvit.
Керівник агенції поділилась, що написала Вам в особисті пояснення ситуації та причинно-наслідкові зв’язки між компаніями, але Ви, на жаль, обрали видалити діалог. Сподіваємось, що ця відповідь допоможе Вам ознайоматись з ситуацією повністю.
З повагою, Олександра
Працюючи у компанії SoftSvit пів року я залишаюсь повністю задоволеною. Професійний колектив, приємна робоча атмосфера, професійне зростання та високий рівень підтримки з боку керівництва. Чудовий графік роботи і турбота про співробітників робить компанію ідеальною для розвитку карʼєри.
Впродовж дев’яти місяців працюю в компанії SoftSvit, і можу з упевненістю сказати, що це дійсно гарне місце для професійного зростання та розвитку. Один з перших аспектів, який хотіла би відзначити, — це відмінний підхід до побудови комунікацій в команді. Взаємодія з колегами тут — це не просто обмін інформацією, а справжня співпраця та підтримка.
Не менш важливим є гарне ставлення керівництва до співробітників. Вони завжди відкриті для діалогу та готові вислухати та врахувати наші пропозиції та ідеї. Це створює атмосферу взаєморозуміння і сприяє ефективній роботі всієї команди.
Окрім цього, хочу зазначити про зручний та сучасний офіс. Працюючи в такому середовищі, дійсно легко зосередитися на своїх завданнях і відчувати себе комфортно.
Загалом, мій досвід роботи в SoftSvit позитивний, і я без сумніву рекомендую цю компанію всім, хто шукає не лише роботу, але й спільноту, де їх думки і ідеї почують та оцінять.
Вже майже два роки я працюю в SoftSvit і хотіла б поділитися своїми враженнями.
Я дуже тішусь, що маю надзвичайно круту команду, з якою я почала рости як особистість та професіонал.
В колективі панує абсолютно дружня атмосфера і з усіма дуже комфортно працювати. За весь час роботи не помічала труднощів у комунікації з колегами з інших відділів, якщо виникають робочі питання.
Усі процеси між відділами налагоджені та прозорі, в офісі є все необхідне для зручної роботи, що значно впливає на ефективність виконання задач. Дуже хотіла б відзначити наявність старлінків та генератору, завдяки чому робота під час блекаутів продовжувала бути стабільною, та і будь які непередбачувані ситуації завжди вирішуються швидко, в яких відчувається максимальна турбота про співробітників, особливо хотіла б подякувати за це.
Регулярні тімбілдінги, медичне страхування, курси англійської, спортивні заняття, настолки і смаколики по пʼятницям — не головні, але приємні бонуси від компанії ;)
Рада бути частиною SoftSvit. Класно почувати себе на своєму місці і з правильними людьми поруч.
Однозначно рекомендую компанію!
Маю негативний досвід спулкування з Дарією, рекрутеркою цієї компанії:
В описі вакансії не було зазначено, якими саме продуктами займається компанія, але перелік компетенцій відповідав моєму досвіду, тому я відправила відгук на їх вакансію.
У відповідь мені написала в Телеграм рекрутерка і запропонувала поспілкуватися детальніше і зідзвонитися на наступний робочий день (понеділок), на що я погодилася.
Ніякого інвайта на зустріч я не отримала, як і телефонного дзвінка чи повідомлення на наступний день.
У вівторок я написала рекрутерці з питанням, чи актуальна ще її пропозиція, і коли ми все ж можемо звʼязатися.
В середу вона вибачилася за відсутність відповіді, але нічого не написала про заплановану зустріч.
В четвер вона запрпонувала зідзвонитися на наступний день (у пʼятницю), я, хоча вже з великими сумнівами, але все ж погодилася.
В пʼятницю вона не подзвонила у вказаний час, тому я написала їй нагадування в Телеграм, після чого отримала від неї дзвінок, і в перші ж секунди дізналася, що пропонується робота в онлайн казино. Я в своєму профілі на Djinnie чітко вказала, що домен Gambling для мене не прийнятний, що було очевидно проігноровано. Я в свою чергу ніде не знайшла у вільному доступі інформації про домен/продукти компанії, хоча переглянула і їх сайт і соцмережі.
Такий підхід до рекрутингу вкрай безвідповідальний і демонструє зневагу до особистого часу кандидатів.
Вітаю, Ольго!
Дякую, що описали Ваш досвід, для нас це дуже цінно!
Хотіла б зазначити, що така комунікація не є відображенням стандартів спілкування та роботи нашої компанії.
Проте ми внесли внутрішні корегуючі правила для уникнення подібних ситуацій у майбутньому та пропрацювали даний кейс окремо з кожним рекрутером компанії.
Рекрутер Дарія повернулась до Вас з особистими вибаченнями та описала ситуацію, що склалась на той момент!
Впевнена, що даний коментар допоможе нам стати кращими, та бажаю Вам у короткі терміни знайти чудову команду і бажаний проект!)
З повагою, Олександра!
Проблемний процес рекрутингу. Відповідають шаблонними відмовами на релевантні відгуки.
Не раджу для співпраці.
Вітаю, Денисе!)
Дякую, що розповіли про свій досвід)
Знайшла Ваше резюме на джоб сайтах, Ви залишили відгук на позицію QA Support Specialist.
Це позиція на яку ми розглядаємо людей без досвіду роботи у тестуванні.
Ми дійсно надіслали Вам відмову, але я вимушена Вас потішити — Ви оверкваліфіковані для цієї посади!)
Будемо дуже раді поспілкуватись з Вами детальніше у разі появи релевантної та більш цікавої для Вас позиції!
З повагою, Олександра