SoftServe

понад 1500 спеціалістів
Київ, Харків, Львів, Дніпро, Одеса, Вінниця, Івано-Франківськ, Полтава, Рівне, Тернопіль, Ужгород, Хмельницький, Чернівці, Богота (Колумбія), Медельїн (Колумбія), Білосток (Польща), Берлін (Німеччина), Бургас (Болгарія), Бухарест (Румунія), Варна (Болгарія), Варшава (Польща), Вроцлав (Польща), Гвадалахара (Мексика), Гданськ (Польща), Дубай (ОАЕ), Катовіце (Польща), Клуж-Напока (Румунія), Краків (Польща), Лондон (Велика Британія), Мадрид (Іспанія), Мюнхен (Німеччина), Остін (США), Пловдив (Болгарія), Сантьяго (Чилі), Софія (Болгарія), Ставангер (Норвегія), Стокгольм (Швеція), Торонто (Канада), Турин (Італія), Франкфурт-на-Майні (Німеччина), Ясси (Румунія), Чикаґо (США), Флорида (США), Сінґапур (Сінґапур), Юта (США), Chillan

3 грудня 2023 14:30

Arthur Dudko

Дякую Галині Мельник ( яка була ментором курсів Manual QA в травні 2022 року ) за чудово виконану роботу, обізнаність в професії а також терплячість під час курсів. Вони були сповнені різноманітними завданнями,фідбеками,тасками та ситуаціями в яких довелось думати самому.Враховуючи всю свою некомпетентність на той час , манера якою Галина проводила заняття була зрозумілою та приємною . Ще б хотів додати також той факт що кожне завдання виконане студентами , перевірялось і був фідбек по ньому, де я не бачив на жодних інших курсах , я вже не говорю про те що за такий короткий час вдалось охопити великий обʼєм інформації (Data Bases, GitHub,SQL,Jira) вдосконалити презентаційні навики тощо.
Зараз працюючи SQA Automation Engineer досі не віриться що Все почалось з такого маленького кроку, а найважливіше людини яка допомогла зрозуміти що це твоє.
Дякую Галині Мельник ще раз за підтримку та компанії SoftServe за таку можливість, зробити перші маленькі кроки з вами , ви змінюєте людські життя в кращу сторону.