30 листопада 2023 10:23
У SoftServe Академії навчаюся з квітня 2023. Матеріали для навчання подаються розгорнуто, усі лекції цікаві, а практичні завдання сплановані за різними рівнями складності, що добре як для початківця(як я), так і для тих, хто має уже якийсь досвід. У чаті чи на ретроспективі можна задавати скільки завгодно питань і ти завжди отримаєш відповідь, заохочується командна робота та взаємодопомога!
Окрема подяка менторам, які закохані у свою справу, уміють передати це захоплення студентам і мотивувати:
В’ячеслав Колдовський(HTML/CSS/JS) — його курс це вступ у світ розробки, доступно пояснює основи;
Галина Мельник(DataBase Fundamental) — відкриває світ баз даних і дуже доступно та детально пояснює увесь процес з моменту планування до впровадження в роботу, дає багато практики(курс дуже детальний і корисний як для front-end так і для back-end розробників чи майбутніх db-engineers);
Ігор Капаціла(DevOps) — хоча курс складний і обширний, Ігор зумів донести основні аспекти роботи devops-інженера, що сформувало цілісну картину про процес впровадження проекту в роботу.
Moє навчання продовжується на курсі REACT. Цей курс орієнтований більше на самонавчання та самодисципліну але на допомогу і пораду ментора можна завжди розраховувати.