SoftServe

понад 1500 спеціалістів
Київ, Харків, Львів, Дніпро, Одеса, Вінниця, Івано-Франківськ, Луцьк, Полтава, Рівне, Тернопіль, Ужгород, Хмельницький, Чернівці, Білосток (Польща), Варшава (Польща), Вроцлав (Польща), Гданськ (Польща), Глівіце (Польща), Краків (Польща), Лодзь (Польща), Софія (Болгарія), Флорида (США), Торонто (Канада), Сінґапур (Сінґапур), Массачусетс (США), Остін (США), Лондон (Велика Британія), Юта (США), Чикаґо (США), Калґарі (Канада), Франкфурт-на-Майні (Німеччина), Ґвадалахара (Мексика), Дубай (Об'єднані Арабські Емірати), Медельїн (Колумбія), Сантьяго (Чилі), Бухарест (Румунія)

2 січня 21:15

Anna Humeniuk

Привіт! Хотіла б залишити відгук про навчання у SoftServe IT Academy. Мені пощастило у такий непростий воєнний час пройти відбір на курси для QC, чому дуже рада. На власному досвіді переконалась, що уся підготовка, навчання, кілька етапів конкурсу варті того, що ти отримуєш в результаті. Тут я змогла здобути не лише знання, а й практичний досвід, підтримку ментора. І взагалі з ментором нашій групі неймовірно пощастило — Ірина Завущак докладала всіх зусиль, аби ми розвивались, не здавались на половині шляху, інколи робили більше, ніж здавалось, що ми можемо — і все це в дружній атмосфері, де тебе підтримують і щиро вболівають. Дуже дякую за це!
Навчання в Академії — як прототип реальної роботи. Ми працювали з вимогами, тестували спершу навчальні ресурси, продумували та писали тест-кейси, заводили баг-репорти в Jira, писали звіти й презентували свою роботу, мали дейліки та демо. А під час другої половини навчання — змогли долучитись до тестування реального волонтерського проєкту, співпрацювати з девелоперами.
Знаю, що раніше ще під час навчання майже всіх студентів Академії запрошували на роботу на різні проєкти Softserve. На жаль, через війну ситуація змінилась, вакансій поменшало, але я не розлучалась з Softserve, бо тут могла далі здобувати досвід, трохи допомагаючи на волонтерському проєкті. Інколи вже втрачала надію, що вдасться знайти роботу QC, але в листопаді таки отримала свій омріяний офер у компанії. Сподіваюсь, не змарную цей шанс) Бажаю всім, хто мріє розпочати свій шлях в Softserve — не здаватись та в результаті знайти хорошу роботу.

Підтримали:  Mariia Polianska Ira Zavushchak

Привіт!
Анно, дуже дякуємо за такий розгорнутий відгук і обов’язково передам його нашій команді. Ми раді, що курс для тебе був корисним і, що найголовніше, прикладним.

Я впевнена, що твоя історія багатьох надихне не здаватись і йти вперед до своїх цілей, навіть у такий непростий час. Бажаю тобі легкого онбордингу, захоплюючих проєктів і кар’єрного розвитку у SoftServe!