SoftServe

понад 1500 спеціалістів
Київ, Харків, Львів, Дніпро, Одеса, Вінниця, Івано-Франківськ, Луцьк, Полтава, Рівне, Тернопіль, Ужгород, Хмельницький, Чернівці, Білосток (Польща), Варшава (Польща), Вроцлав (Польща), Гданськ (Польща), Глівіце (Польща), Краків (Польща), Лодзь (Польща), Софія (Болгарія), Флорида (США), Торонто (Канада), Сінґапур (Сінґапур), Массачусетс (США), Остін (США), Лондон (Велика Британія), Юта (США), Чикаґо (США), Калґарі (Канада), Франкфурт-на-Майні (Німеччина), Ґвадалахара (Мексика), Дубай (Об'єднані Арабські Емірати), Медельїн (Колумбія), Сантьяго (Чилі), Бухарест (Румунія)

27 січня 2022 21:22

Сергій Колєсніков, QC Engineer Trainee в SoftServe

Дуже сподобалося навчання в SoftServe IT Academy. Тут працюють класні і кваліфіковані люди, а навчаються мотивовані і цілеспрямовані студенти, що дуже добре для розвитку і власної мотивації. Навчання проходить в позитивній і легкій атмосфері, хоча інтенсивність є досить високою. Є багато теоретичного матеріалу який потрібно вивчити і також потрібно пам’ятати за домашні роботи які потрібно встигнути зробити у відведений час. Будьте готові що на навчання буде йти в середньому 8 годин на день, деколи навіть більше. Але гра вартує зусиль, тому що якщо ви прийшли сюди, то у вас є ціль. А ціль — це отримати офер, що є дуже реально якщо ви вже тут. Майже всі мої одногрупники отримали офери. Мені довелося довше постажуватися, але я ні про що не шкодую. Щодо стажування, то коли ви вже вивчили основну теорію, вас допускають до стажування на реальному, хоча і волонтерському проекті. Я стажувався на проекті Eplast. Це чудовий проект, на якому ми розробляємо веб аплікацію для української скаутської організації Пласт. На стажуванні ми взаємодіяли з девелоперами і це дуже крутий досвід, тому що ми вчимося працювати в команді, взаємодіяти з нею, розподіляти обов’язки і ставити пріоритети. Проект досить складний і це дуже добре, бо ви більше навчитеся і це допоможе працювати на комерційному проекті. Моїм ментором була Ірина Завущак. Я дуже дякую їй за вкладені в мене зусилля і бажання допомогти. Це дуже добра і чуйна людина, і викладається на всі 100%. Якщо вам доведеться постажуватись довший час ніж вашим одногрупникам, ні в якому разі не ображайтесь на ментора. Всі ми різні, і у всіх нас є свої плюси і мінуси. Комусь потрібно більше часу, комусь меньше. Намагайтеся бути позитивними.
Якщо повернутись до навчання в академії, то ще одним плюсом є те, що в кожної групи є експерт. В більшості випадків це людина, яка теж закінчила академію і зараз на позиції ліда в компанії, і на своєму досвіді розуміє які в нас можуть виникати складнощі на даному етапі. Моїм експертом була Галина Гавриляк. Я вдячний їй за вкладені в мене зусилля і надані поради.
Я дуже щасливий що отримав офер у компанії SoftServe.
Навчання в академії, це безцінний досвід, тому можу сміливо рекомендувати поступати сюди.

Сергію, привіт!
Дуже дякуємо за твій відгук про SoftServe і нашу IT Academy. Впевнена, що багатьом буде корисно почитати про твій досвід і зрозуміти, як процес виглядає зсередини. Приємно читати про твій ріст, нові знання і нетворкінг, але ще приємніше привітати тебе із офером! Бажаємо тобі і далі розвиватись з нами — будемо чекати на твій відгук після того, як завершиш випробувальний період. Do what drives you :) І гарних вихідних!