21 листопада 2021 15:29
Проходив співбесіду в SoftServe Business Systems (дочірня компанія SoftServe).
До рекрутера питань з приводу професійності не було, але шкода, що вона нічого не знала про проект та інструменти/технології з якими вони працюють, можливо, отримавши таку інформацію я би відмовився від технічної співбесіди.
Технічна співбесіда була одна з гірших, що я проходив. Був ПМ, Лід Тестування, та ще
Висновок:
1. Потрібно розуміти хто вам потрібен щоб не витрачати час, не ваш не мій.
2. Переглянути процес співбесіди, можливо там не потрібно сидіти тим хто не слухає, та потрібно ставити такі питання на які можна дати відповідь таким чином як ви бажаєте.
3. Бути трохи ввічливішим та стриманим бо це є професіоналізм, якщо не можете — то не проводьте співбесіди.
Доброго дня, Євгеній!
Ми вдячні за твій розгорнутий і конструктивний фідбек по проведенню інтерв’ю. SoftServe Business Systems — це окрема компанія, яка не дотична до SoftServe безпосередньо. Однак ми поінформуємо колег з SoftServe Business Systems, аби вони взяли цей фідбек до уваги та повернулися до тебе напряму.
Я погоджуюсь із всіма твоїми зауваженнями стосовно професійної етики. Мені шкода, що ти отримав такий досвід. Якщо ти шукаєш нові кар’єрні можливості, пропоную переглянути вакансії на сайті SoftServe: career.softserveinc.com/...e-testing/technology-atqc
Сподіваюсь, ти знайдеш для себе щось цікаве і майбутні співбесіди пройдуть вдало 😊