1 листопада 2021 12:44
Всім привіт
Хочу залишити своє враження про компанію
А також свій досвід спілкування з HR персоналом
Проходила співбесіди у компанію двічі. Останній раз в цьому році, в жовтні місяці
Проживаю у місті Одеса.
Компанія проводить гарні івенти, де збирає увесь кваліфікований персонал разом, це круто, не можу не відзначити профессіоналізм у підході до заходу.
А далі я опишу Вам всю «красу» співбесід у компанії.
Компанія не квапиться проводити співбесіди, чекати відповіді іноді потрібно тижнями, а то і місяцями.
Навіть маючи високий рівень знань більшу ставку ставлять на «психотести», які по словам HR — ні на що не впливають, а потім видається є «ключовими» на позицію PM та інші менеджерські посади. На моєму досвіді, маючи чудові знання, мені відмовили що я не пройшла умовний «каліпер» — де потрібно відповідати на ряд психологічних тестів, які відношення не мають до реальної роботи.
Перш ніж іти в цю компанію або проходити співбесіди — добре подумайте чи є у Вас час на проходження масових співбесід у «массовці» на проекти і чи готові Ви щоб Вас обирали за психотипом. Висновки робіть самостійно.
Привіт!
Елена, дякуємо, за те, що відвідуєте наші івенти, подаєтесь на вакансії SoftServe і ділитесь чесним конструктивним фідбеком. Ми цінуємо це і беремо до уваги всі пропозиції та відгуки, щоб покращити нашу роботу.
Стосовно проходження співбесіди, мені шкода, що Ви довго чекали відповіді. Я сама не так давно проходила співбесіду у SoftServe і розумію, як це хвилююче. Каліпер допомогає визначити чи вакансія співпадає із сильними і слабкими сторонами кандидата і чи людині буде комфортно у команді, яка вже склалась. Можу з впевненістю сказати, що такий тест — це лише частина процесу найму і справді не є вирішальним фактором при отриманні оферу.
Переконана, що рекрутер розповіла більше деталей, чому ми не змогли надіслати Вам офер.
Ще раз дякуємо за Ваш час та інтерес до SoftServe. Бажаємо успіхів!