SoftServe

понад 1500 спеціалістів
Київ, Харків, Львів, Дніпро, Одеса, Вінниця, Івано-Франківськ, Луцьк, Полтава, Рівне, Тернопіль, Ужгород, Хмельницький, Чернівці, Білосток (Польща), Варшава (Польща), Вроцлав (Польща), Гданськ (Польща), Глівіце (Польща), Краків (Польща), Лодзь (Польща), Софія (Болгарія), Флорида (США), Торонто (Канада), Сінґапур (Сінґапур), Массачусетс (США), Остін (США), Лондон (Велика Британія), Юта (США), Чикаґо (США), Калґарі (Канада), Франкфурт-на-Майні (Німеччина), Ґвадалахара (Мексика), Дубай (Об'єднані Арабські Емірати), Медельїн (Колумбія), Сантьяго (Чилі), Бухарест (Румунія)

2 грудня 2020 16:08

Dmytro Didukh, Trainee Software Engineer в SoftServe

Мій шлях в компанії SoftServe розпочався з вступу до ІТ Академії. Безкоштовне навчання (під керівництвом першокласних менторів та технічних спеціалівстів) на реальному соціальному проекті — «Horondi». Навчання нічим не відрізнити від повноцінної роботи — безліч цікавих завдань, мітинги, спрінти та стендапи. По закінченню — відчуваєш себе готовим до роботи та будь яких викликів пов‘язаних з нею. Дякую SoftServe за цю можливіть!