SoftServe

понад 1500 спеціалістів
Київ, Харків, Львів, Дніпро, Одеса, Вінниця, Івано-Франківськ, Полтава, Рівне, Тернопіль, Ужгород, Хмельницький, Чернівці, Богота (Колумбія), Медельїн (Колумбія), Білосток (Польща), Берлін (Німеччина), Бургас (Болгарія), Бухарест (Румунія), Варна (Болгарія), Варшава (Польща), Вроцлав (Польща), Гвадалахара (Мексика), Гданськ (Польща), Дубай (ОАЕ), Катовіце (Польща), Клуж-Напока (Румунія), Краків (Польща), Лондон (Велика Британія), Мадрид (Іспанія), Мюнхен (Німеччина), Остін (США), Пловдив (Болгарія), Сантьяго (Чилі), Софія (Болгарія), Ставангер (Норвегія), Стокгольм (Швеція), Торонто (Канада), Турин (Італія), Франкфурт-на-Майні (Німеччина), Ясси (Румунія), Чикаґо (США), Флорида (США), Сінґапур (Сінґапур), Юта (США), Chillan

4 червня 2020 15:20

Yulia Melnyk

Привіт. Нещодавно закінчила безкоштовні курси у SoftServe по напрямку QC. Щоб поступити потрібно пройти 3 етапи. Перший етап — технічний тест + тест з анг. мови, тести проводяться онлайн і результат по тестах можна побачити одразу у себе в кабінеті. Другий етап — перевірка розмовної анг. мови. Третій етап — інтерв’ю з рекрутером і технічним експертом.

Звичайно, щоб поступити потрібно докласти трохи зусиль і підготуватись. Але,навіть, якщо ти поступив на курси і думаєш, що дальше буде простіше, то ні)) Курси дуже інтесивні та насичені. І щоб успішно їх закінчити потрібно наполегливо вчитись.

Коли проходила вступні етапи, запровадили карантин у Львові, тому інтерв’ю та заняття по курсах проходили онлайн. Після закінчення курсів отримала сертифікат, який доставили мені додому)

Я задоволена і вдячна компанії SoftServe, що мала можливість навчатись на цих курсах, і отримати ті знання та практичний досвід на проєкті. Також хочу подякувати ментору Вікторії Ряжській та технічному експерту Мар’яні Демцюх, які допомагали у навчанні та ділились своїм досвідом. З вами навчання було дійсно цікавим та захоплюючим.