SoftServe

понад 1500 спеціалістів
Київ, Харків, Львів, Дніпро, Одеса, Вінниця, Івано-Франківськ, Луцьк, Полтава, Рівне, Тернопіль, Ужгород, Хмельницький, Чернівці, Білосток (Польща), Варшава (Польща), Вроцлав (Польща), Гданськ (Польща), Глівіце (Польща), Краків (Польща), Лодзь (Польща), Софія (Болгарія), Флорида (США), Торонто (Канада), Сінґапур (Сінґапур), Массачусетс (США), Остін (США), Лондон (Велика Британія), Юта (США), Чикаґо (США), Калґарі (Канада), Франкфурт-на-Майні (Німеччина), Ґвадалахара (Мексика), Дубай (Об'єднані Арабські Емірати), Медельїн (Колумбія), Сантьяго (Чилі), Бухарест (Румунія)

8 листопада 2019 13:36

Evgen, Engineer

Проходил у них собеседование, никакого фитбека в итоге не получил. Не хорошее впечатление осталось, нормальные компании так не делают.

А фитбек дали, почемуто только после публикации коммента.

Меня не предупредили даже в начале интерью, что собеседование не на дева. По вопросам менеджера я начал понимать, куда она клонит. Лишь после того как сам поинтересовался, мне ответили: это тимлид позиция.
После фидбека, я сделал рекрутеру замечание, что так делать неправильно: «подсовывать» другие позиции. Но она еще спорила об этом.

Євгене, довідалась про цей кейс, вертаюся з апдейтами з нашого боку.
Ми шукали senior-фахівця з чіткими вимогами по технічному стеку та додатковими функціями ліда команди, що з’ясувалося в останній момент, після запошення вас на розмову і про що Вас не встигли попередити до співбесіди.
За підсумками інтерв’ю Ви не зовсім підійшли власне на цю позицію (брак певних технічних навиків). Згідно з нашими даними, рекрутер надала Вам зворотній зв’язок через кілька днів після інтерв’ю.
Ця інформація підтверджена у нашій системі.
Шкода, що у вас залишився негативний досвід, проте в даному випадку в частині оперативного інформування про результати співбесіди ми все зробили вчасно.

Ви абсолютно праві, перепрошуємо за це! Розберемося, у чому справа, і повернуся із відповіддю.