SoftServe

понад 1500 спеціалістів
Київ, Харків, Львів, Дніпро, Одеса, Вінниця, Івано-Франківськ, Луцьк, Полтава, Рівне, Тернопіль, Ужгород, Хмельницький, Чернівці, Медельїн (Колумбія), Білосток (Польща), Бухарест (Румунія), Варшава (Польща), Вроцлав (Польща), Гвадалахара (Мексика), Гданськ (Польща), Глівіце (Польща), Дубай (ОАЕ), Краків (Польща), Лодзь (Польща), Лондон (Велика Британія), Остін (США), Сантьяго (Чилі), Софія (Болгарія), Торонто (Канада), Франкфурт-на-Майні (Німеччина), Флорида (США), Сінґапур (Сінґапур), Массачусетс (США), Юта (США), Чикаґо (США), Калґарі (Канада)

30 січня 2017 22:01

Мирослав Гришин, Full Stack Developer в Fareharbor

В SoftServe я потрапив через IT-академію, звідки мене забрали через місяць навчання.
Не те, що б я показував видатні результати, просто відкрилось кілька вакансій на проекті і мені запропонували роботу.

Я пропрацював в SoftServe близько 1,5 року. Проект був досить нецікавий (застарілі технології, індійські замовники і т.д.) однак став моєю першою роботою в IT-сфері, за що я дуже вдячний компанії.

Мінусом є кар’єрний ріст, досягаючи з Trainee рівня Middle отримуєш зарплату далеку від ринкового рівня. Хоча варто відзначити, що в компанії цікава політика кар’єрного росту, однак вона не завжди задовільно функціонує.

Мирославе, дякуємо за Ваш фідбек! У нас дуже багато змін за останній рік, і в питанні «асортименту» проектів, і всього решти)