11 серпня 20:20
досить дивна комунікація на djinni 👀
28 днів тому я подала свою кандидатуру на позицію ruby on rails девелопера в цій компанії. зі мною почала комунікувати людина на імя olena. сказала, що формують базу спеціалістів, щоб реагувати на запити клієнтів, коли зявляється новий проект. і попросила дозволу додати в їхню базу, а також сказала, що раз на тиждень будуть надсилати апдейти про актуальні проекти.
я дала згоду, але додала, що взагалі-то я подавалась на конкретну позицію (рубіста) і що хочеться розуміти, що з цією позицією та моїм відгуком на неї. olena сказала, що після того, як замовник надішле інвайт на співбесіду, зі мною звяжуться.
через два тижні я написала олені й запитала, чи відомо щось стосовно моєї кандидатури та відбору її замовником для подальших кроків. у відповідь olena поставила мені три стандартних запитання і звернулась до мене в чоловічому роді :)
я відповіла на запитання майже одразу (в той же вечір). відповіді не було.
7 днів тому я написала ще одне повідомлення із питанням про те, чи щось відомо стосовно моєї кандидатури. відповіді досі немає.