Мала досвід проходження першого етапу співбесіди в SoftHouse Group. Після спілкування з рекрутером було обіцяно надати фідбек протягом тижня. Однак минуло понад 20 днів, а жодної відповіді так і не отримала. Доводилося неодноразово нагадувати про себе, але кожного разу отримувала лише обіцянки уточнити ситуацію. Зрештою, вакансія стала неактивною, а фідбеку так і не надали. Таке ставлення до кандидатів свідчить про низький рівень комунікації та відсутність поваги до часу людей. Не рекомендую.
Хочу написати про позитивний досвід взаємодії з SoftHouseGroup, а саме з рекрутером Nataliia Briko. Я подавалася на вакансію Senior Node.js Developer через Джинні, і за декілька днів отримала запрошення на ознайомче інтерв’ю. Наталія детально розповіла про очікування від кандидата, поділилася інформацією про компанію і провела невеликий English screening, де мене порадували небанальні питання :)
Наступним етапом була технічна співбесіда, після якої мені дали корисний розгорнутий фідбек, за що окрема подяка технічному спеціалісту Андрію. Нажаль, далі я не пройшла, але в мене залишилися виключно позитівні враження про спеціалістів які працюють в цій компанії!