Softengi

Київ, Харків, Житомир, Цуг (Швейцарія), Katowice (Poland), Carlsbad (CA)

8 липня 2014 11:22

Віктор Круцюк

Якщо коротко, то мені дуже сподобалось. Витрачені на курси гроші точно варті того! А якщо детальніше ...

На мою думку, ці курси дають необхідний і достатній рівень знань усім тим, хто хоче працювати junior тестером, але немає відповідного досвіду роботи. Тепер коли я читаю, розглядаю різні вакансії, я чітко розумію, які вимоги ставляться для кандидатів, які обов’язки потрібно буде виконувати (до курсів багато чого в самих вакансіях було мені незрозуміло)

Найбільші плюси курсів:
— на лекціях не буває нудно, лектори розказують легко і зрозуміло, усе пояснюють, інколи навіть дуже детально пояснюють ))
— робота з реальними специфікаціями
— практика: перший досвід роботи з багтрекінговою системою(Jira), тестування продуктивності (JMeter), автоматизоване тестування(Selenium IDE) і ще багато чого ))
— після лекцій дають роздруківки презентацій, в яких є усе те, що розглядалось на лекції + посилання на різні інформаційні ресурси і книги, де можна прочитати детальніше про те, що розглядалось на лекції
скап-чат групи, з усіма викладачами, можна задавати будь-які питання, в будь-яку годину дня( і ночі) і вам завжди дадуть відповідь
— допомога з створення резюме (особисто мені це було дуже потрібно, бо я студент, досвіду роботи на маю і презентабельні резюме ще сам створювати не навчився, тому ще окрема подяка за «шліфування мого резюме» ))))