SoftBlues

Львів

9 липня 2022 23:32

Vasyl Khamuliak, Full Stack Web Developer в InterLogic

Пропрацював тут трохи більше року. Працював здебільшого на внутрішньому проекті (свої власні плагіни для WooCommerce), досить цікаві і з добре прописаними структурою та кодом. Також були й клієнтські проекти. Один великий проект мені по функціоналу і задачах подобався, але клієнт був досить таки специфічним і висмоктував всі соки:) На жаль чи на щастя, цей проект закінчився якраз до початку війни, тому на одним стресом в лютому було менше:)

Загалом, були різні ситуації і моменти в компанії. Але мені гріх було жалітися. Графік був відносно вільний, міг працювати з офісу, можна було з дому. На початку роботи в компанії взагалі працював із санаторію:) Зранку в номері попрацював, ввечері пішов гуляти чи в басейн:)

Колектив прикольний, менеджери, HR, та CEO компанії завжди йшли на розмову, якщо що:)

В загальному вдячний компанії за цей рік. Були звісно різні періоди, бо це був період корони, потім взагалі почалася війна:) Але розійшлися із компанією на дружній основі:)

Підтримали:  Olga Pylypchuk

Дякую за фідбек, Василю! Нам надзвичайно приємно було з тобою працювати! Будемо раді новим можливостям співпраці в майбутньому!