Пропрацював в SMISS трохи більше пів року на позиції DevOps-інженера і в мене склалось виключно позитивне враження про роботу в компанії. Тут є цікаві та різноманітні проекти, а також власні продуктові рішення, на яких загалом отримав чимало класного і різнопланового досвіду. Хороша і адекватна команда. Девопс пересікається з багатьма людьми і всі, з ким доводилось спілкуватись, справили виключно приємне враження. Людяний менеджмент, який завжди готовий зрозуміти та допомогти в будь-якій ситуації. Компанія надає необхідне обладнання, навіть зарядні станції в разі потреби.
І хоча наші шляхи розійшлися, в мене залишились лише позитивні враження про роботу тут. На мою думку, це чудове місце для початківців і не тільки.
Проработала в компании 2.5 года. Это первая работа в айти и я искренне рада, что попала именно сюда:
1) у меня не было 100500 кругов ада собеседований — всё прошло за 1 созвон (и техническая часть, и инглиш, и собеседование с HR);
2) условия сотрудничества более чем адекватные (и больничный, и отпуск имеется), сами условия озвучиваются на собесе и при устройстве на работу выдаются в виде удобного мануала, чтоб ты точно ничего не забыл и не напутал;
3) тебе всегда помогут и подскажут, если ты совсем новичок — дадут ментора;
4) проектов много и они разные (точно найдётся что-то подходящее);
5) а самое главное — это люди! Доброжелательные, отзывчивые, с которыми приятно и поработать, и просто пообщаться.
Ребята, успехов вам! You are the best!
Собеседование с SMISS Lina Lytvynenko, HR
Напишу коротко, потому что писать то нет про что.
HR нашла меня на djinni и лично написала без вакансии.
Собеседование около
И я могу сказать Вау, потому что это пока единственная HR, которая поговорила со мной на английском пару минут (про любимые фильмы и описать один из них).
Собеседование было в среду, техническое назначили на пятницу 11:00.
Пятница 9:30, сообщение от HR: «...Ми швидко знайшли кандидата і закрили вакансію...».
Ничего плохого сказать не могу.
Всім привіт 👋🏻
Працюю у SMISS як QA engineer вже майже рік. Це моя перша робота тестувальником.
Почну зі співбесіди, це було найцікавіше інтерв’ю, тому що питання ставились виходячи з дійсно необхідних для роботи знань, та ставились ситуативно таким чином, щоб ти міг використовуючи свої знання відповісти. При цьому була комфортна атмосфера на співбесіді.
Після початку роботи був прозорий, комфортний, гарно організований етап онбордингу. Наразі я вже попрацювала на різних проєктах, та можу сказати, що тут ваші хард та софт скіли можуть прокачатися дуже добре.
Команда в SMISS максимально весела та дружня, ви ніколи не залишитесь без допомоги, а графік роботи дозволяє обрати більш продуктивні для себе години.
Якщо Ваша ціль постійний розвиток, цікаві проєкти, гарна атмосфера у команді, то вам у SMISS.
👋🏻! Працюю у компанії четвертий рік. Це моя перша робота в АйТі. Співбесіду пройшов доволі швидко та легко, вже через неділю почав працювати. Спочатку навчався, а вже після випробовував свої знання на реальних проектах. Зараз я вже досвідчений розробник який завдяки SMISS багато чого здобув у знаннях та отримав немалий досвід. Колектив дуже класний, ми завжди на зв’язку. Компанія стрімко розвивається, з’являються цікаві проекти та нові люди, що завжди цікаво.
Всім привіт! У компанії «SMISS» працюю уже 1.5 роки. В компанію потрапив без досвіду, відразу після курсів. Завдяки досвідченому ментору та колегам, які завжди готові прийти на допомогу, дуже скоро вдалось розібратися з проєктами, з якими мені прийшлось працювати, та відчути усі тонкості роботи Frontend розробника. Ще, звичайно, є куди рости та що розвивати. І завдяки компанії, яка дає такі можливості, я впевнений, що це буде зробити легко.
SMISS — це цікаві проєкти, веселий та дружній колектив (І це ще ви не були на наших корпоративах :) І, найголовніше, піклування про своїх працівників, особливо у такий важкий час.
SMISS — in my heart forever.
Хочу поделиться отзывом о компании. Собеседование было очень волнительным для меня. Не смотря на мои переживания техническое собеседование я прошел успешно. И вот, работаю в компании с декабря 19го года. Работал в разных командах на разных проектах, получал опыт и рос в хард и софт скилах. Искренне благодарен всем ребятам за поддержку и рад, что работаю в этом дружном коллективе.
Всім привіт!
Поділюся досвідом роботи в SMISS. Я прийшов в компанію, коли спланував переходити в IT. До цього мав досвід керівника зовсім в іншій галузі. Так, зміна профессії — це не ізі. Довелося добре попрацювати навчаючись, і це процес незупинний. Я досі вдосконалюю інгліш щоденними уроками. Та я дуже радий, що мої старання помітили. Вже два роки я працюю на проекті, де завдяки підтримці команди, значно поліпшив хард скіли. Саме цього я і прагнув.
Всім привіт.
Від компанії залишились тільки приємні враження.
Дружний колектив, декілька команд за стаком, де завжди підкажуть та зможуть допомогти по технічним питанням та не тільки.
Варіативні проекти, від можливості попрацювати над внутрішніми продуктами компаніЇ до аутстаф продуктів.
Компанія надає всю необхідну техніку для комфортної роботи, навіть в такий час надає мобільні батареї. Має дуже стильний, крутий, новий офіс у центрі Харкова із усім необхідним.
Атмосфера топ, дуже комфортний вільний графік роботи, гарна комунікація, ніяких проблем з виплатами чи орг. моментами.
Бажаю успіхів компанії, дякую за можливість попрацювати в таких умовах!
Якщо отримали офер, то розрахувуйте на нього як на пріорітетний варіант :)
Всім хелоу!
Хочу залишити всій фідбек щодо компанії.
Працюю тут майже 2 роки і можу з впевненістю сказати що тут дуже круто і комфортно.
Здобув і продовжую здобувати багато навичок, які допомогають мені ставати кращим спеціалістом. Тут тобі завжди допоможуть в будь якому питанні.
Також допомагаю інтернам робити перші кроки на шляху розвитку в компанії та кайфую від процесу.
Щодо колективу — гайз, ну ви просто топ:)
Рекомендую!
Чирз!
Працюю в компанії вже 9 місяців, все дуже подобається.
Топові ментора та руководство, дружній та відгукливий колектив!!!
Якщо хочеш зростати в професії, то це супер-компанія. Постійно вивчаємо щось нове, вирішуємо цікаві задачі, нудно не буває))
Тут була моя перша робота в IT. Був вимушений змінити компанію із-за переїзду, бо шукав офіс поблизу. Але все ще згадую з теплом та вдячністю SMISS)
Привіт, я пройшов верифікацію на DOU, щоб залишити негативний відгук ;)
Коли я шукав роботу QA то мені написала HR Lina та запропонувала позицію Junior QA/QC Engineer і пройти співбесіду, я не робив ставку на цю вакансію тому, що там були дуже круті вимоги у порівнянні з такими ж вакансіями, але я це все робив на практиці та не мав жодного сумніву що навіть без ментора я зможу працювати на рівні навіть мідл кюєй, але трохи повільніше тому, що я мав певні навички на практиці та теорії за мої ± 11 місяців навчання
Тестове завдання не дуже складне, це тест ISTQB такий самий як і на сайтах на яких я робив тести після того, як я вивчав базові рівні ISTQB теорії, навіть знайшов один баг який заскрінив та залишив собі на пам’ять
після того як я пройшов тестове завдання я чекав більше ніж мені казали — це перший мінус
Перша співбесіда була технічна, а вже після цього була співбесіда з HR(з точки зору рекрутинга це не дуже ок, тому що можна відсіяти не валідних претендентів раніше)
Технічна співбесіда була не дуже складна(± 15 співбесід в мене було на різні проєкти з початку лютого по липень), але були дуже цікаві питання на логіку(Я готувався по всім фронтам тому, що звик що мене завжди запитують як мідл рівня працівника)
А ОСЬ САМЕ ЦІКАВЕ!
Остаточне рішення мені дали як і казали 1 липня, але це був оффер, той оффер якого я не очікував від компанії
Дають мені лінку на гугл міт, я приєднуюсь, пів хвилини та міт вимикають й через хвилину мені пишуть що є якісь трабли з інтернетом, а потім через 12 хвилин мені пишуть що офферу нема :D:D:D
Ось такий маленький ГЄП(а для мене уявіть, який величезний ГЄП) дав мені зрозуміти що у цій компанії я не буду працювати за будь-які гроші, звісно коли я буду сеньйором-лідом я буду робити так щоб такого не було у моїй компанії, тому що це дуже важливо!!!
Щиро бажаю компанії попрацювати над комунікаціями у компанії та не робити таку маячню у майбутньому
Всем привет! Хочу поделиться своим мнением о компании. Это моя первая компания, и эмоции только положительные: крутой коллектив, который всегда поддерживает и помогает в решении любых вопросов, современные ноутбуки/компьютеры, комфортабельный офис, апп зп, всегда идут на встречу в решении проблем.. И ещё много положительных моментов, которые и не перечислить в одном отзыве! Если вы ищете вторую семью, где будет комфортно работать и развиваться, то вам сюда. Работаю 1.3 года и всем доволен!!