12 квітня 2025 22:24
Дуже неприємний досвід. Проходила співбесіду два місяці тому — і досі не можу зрозуміти, як можна настільки зневажливо ставитися до кандидатів.
Два місяці тому проходила інтерв’ю в цій компанії. Перший етап — розмова з рекрутеркою Дарією — залишив позитивне враження, спілкування було приємним. Однак усе змінилося на другій співбесіді з CEO Кирилом Руднєвим. Його манера спілкування була зверхньою та непрофесійною, що викликало сильний дискомфорт.
Особливо обурливо те, що після витраченого часу я не отримала жодного фідбеку. Пройшло два місяці — тиша. Це свідчить про відсутність поваги до кандидатів. Складається враження, що ні про яку професійність мова не йде.
CEO справив враження хамовитої та неприємної людини, з якою зовсім не хочеться мати справу. А рекрутерка, на жаль, проявила себе як безвідповідальна, оскільки не вийшла на зв’язок після інтерв’ю.
Дуже не рекомендую. Якщо ви поважаєте себе і свій час — обходьте цю компанію стороною.
Добрий день, Вікторіє. Дякую за Ваш зворотний зв’язок. Шкода, що досвід проходження співбесіди в SMART business залишив у Вас неоднозначні враження. Дійсно, від рекрутерки не було надано фідбек за результатами 2 етапу співбесіди. У цьому випадку, на жаль, зіграв роль людський фактор та велика кількість кандидатів, які виявили інтерес до відкритої позиції. У SMART ми дотримуємось відкритого стилю менеджменту. Саме тому нам важливо чути думку кожного, хто взаємодіє з нашою компанією. Бажаємо у майбутньому завжди отримувати позитивний досвід взаємодії з компанією, зокрема процесу рекрутингу — як у нашій компанії, так і в інших професійних взаємодіях на ринку праці.