16 жовтня 2024 23:52
Працюю в SMART business рік і можу сказати, що в цій компанії найкраща корпоративна культура, яку я коли-небудь бачила!
Прийшла на позицію HR-адміністратора і швидко світчнулась на позицію РММ HR-рішення (по ініціативі компанії, досі дивуюсь, як тут вміють підсвітити таланти!).
Компанія забезпечує тебе всім необхідним: менторство, курси іноземних мов, навчання, дозвілля, атмосфера, заробітна плата «в ринку», купа цікавих івентів тощо. Також важливий аспект, що драйвить мене — тобі дають зростати настільки, наскільки ти хочеш, реалізовувати ідеї і робити цікаві речі :) От є компанії, з яких швидко «виростаєш», а є такі, з якими зростаєш разом, наразі мені пощастило потрапити в компанію другого типу :)
Словом, SMART business — це саме той випадок, коли цінності компанії — це не просто слова. Вони дійсно проявляються в усьому і метчаться з тим, як себе компанія веде в відношенні як співробітників, так і клієнтів.