16 травня 2022 2:31
Випадково потрапив на сторінку з вігдуками о компанії та вирішив написати свій відгук.
Я працюю в компанії на позиції СРМ консультант вже близько 6 місяців.
Почитавши деякі вігдуки в мене склалося враження що мультивсесвіт дійсно існує і я подумав що можливо я знаходжусь десь в іншому всесвіті, а ті відгуки що я прочитав відносяться до компанії SMART з іншого.
Я не знаю що відбувалося в компанії до 2020 року, тому про цей час нічого казати не буду. Але з початку 2020 року в цій компанії працювало і працює декілька моїх знайомих, які ділилися своїми враженнями. Тому я зовсім не розумів деякі коментарі за
За весь час роботи тут компанія жодного разу не затримала виплату зарплати. А коли я пишу цей відгук, то в країні також йде війна, і навіть не дивлячись на це, компанія продовжує виплачувати вчасно.
Перш ніж проходити тут співбесіду я цікавився цим питанням зі знайомими які тут вже працювали. Мені сказали що була одна затримка у 5 днів. Якщо честно, особисто для мене, я це навіть не вважаю за затримку.
Колектив чудовий. Так, всі люди різні, у кожного свій характер. Це IT компанія, але тут не працюють роботи. Не дивлячись на різний характер кожного тут, за весь час що я працюю в компанії жоден із колег не відмовив у допомозі і не залишав із робочими проблемами. Завжди допомогають, підказують, не підвищують голос. Тому також не розумію коментарів щодо відсутності допомоги від колег.
Деякі люди писали про відсутність розвитку та мотивації співробітників. Компанія дає можливість обирати теми для навчання, погоджує на це час, який тобі буде повністью оплачуваний і ти можеш навчатися у робочий час. Для мене особисто це розвиток. Сам особисто декілька разів вже брав час на таке і не було жодних проблем.
Бачив деякі коментарі що співробітникам не довіряють і не дають самостійно працювати. Але працюючи тут я бачу зовсім обратну ситуацію — співробітників навчають тому що вони повинні бути самостійними.
Можна ще багато чого написати, але основне що я хотів донести цим відгуком — це те, що деякі відгуки не співпадають з реальністью на даний момент. Я не буду казати що відбувалося в компанії до 2020 року, тому що я не знаю що тоді було, але можу сказати що зараз особисто мене все влаштовує і компанія не зупиняється на цьому та продовжує розвиватися. До деяких процесів в компанії треба звикнути, бо я для кожного тут може бути щось нове, наприклад як система звітності про яку багато писали і так далі, але це такий порядок роботи і потрібно просто до цього звикнути, як і до інших нюансів які є.