2 серпня 2022 17:57
Зайшов до вашого сайту, думав подивитись і дати бажаючим знайомим в IT і ... о диво ні української, ні англійськой, тільки російська. То ви для кого той центр в Україні робили?
p.s. И по мелочи — сделайти сайт без багов и алертов как пример для будущих специалистов imgur.com/a/LFraSKW postimg.cc/3k7n7f85
На першій сторінці по замовчуванню у них так:
«„„SKILLUP — это курсы IT, которые помогают умным людям поменять свою жизнь и достигнуть высоких результатов. В отличие от других курсов, SkillUP финансово гарантирует результат!““»
Про що може бути мова?
Доброго дня, Serge! Сайт працює на Українській мові: skillup.ua/ua при першому переході на сайт видає поп-ап з вибором мови.
Усі хто нас знають особисто не мають й тіні сумніву що ми Українці і працюємо для Українців. Починали з Києва ще у 2010 році й потім відкрили філії у Львові, Дніпрі, Харкові, Одесі, Запоріжжі.. Навчаємо й допомогаємо у працевлаштуванні. До прикладу, наші випускники працевлаштовуються у 50 із ТОП-50 IT-компаній України )) - Так що працюємо ми точно для України ))
Це не говорячи про підтримку наших в ЗСУ.
А щодо багів на сайті — то Ви точно праві ) Ми ж круто готуємо тестувальників — усе для них, й приклади для них — їм завжди приємно знаходити minor-баги на нашому сайті )) Й добре що Ви знайшли! ;)
Додайте трохи більше зусиль та перекладіть увесь контент українською, якщо не хочете щоб вас і далі тегали і хейтили. Мало користі перевести тільки заглавну сторінку — треба ж інші також (наприклад skillup.ua/lp/qa-kiev або інші ваші лендінги). Куди не перейдешь за посиланням, знову російська мова. Якщо не можете зробити — то найміть вже спеціаліста, щоб він вам вже лендінги зробив різними мовами і перемикання між мовами зробив. А поки що ... ваша реклама працює не на вашу користь.