SkillUP - центр навчання та працевлаштування IT спеціалістів

Київ, Львів, Кишинів (Молдова)

5 травня 2018 17:27

Тетяна Сапова, ui/ux design

Проходила курс 2d підготовчий(Photoshop+планшет), в березні- квітні в Діми Тюфтіна у Львові.
На мою думку викладач відіграє навіть більшу роль, ніж розроблена програма, група чи ще якісь чинники, що впливають на якість навчання. Викладач-просто чудо! Все доступно, спокійно, зрозуміло пояснює, як треба — то по декілька разів. Дуже хороша програма, як для людини що вже щось трохи знала й пробувала — дуже класно. Я особисто навчилась купу всього нового, передивилась відео з додаткових матеріалів, виконала домашні, й коли складала презентацію з виконаних робіт побачила,як багато всього навчилась й взнала. Особисто мені формат курсів підходить набагато більше, ніж самонавчання, бо є викладач, якого можна "діставати"(пробач,Діма :) ), є програма, є завдання, після виконання яких можна отримати фідбек від людини,яка дійсно шарить де і як краще зробити.
Також дуже круто те що не потрібно носити з собою власний ноутбук, чи планшет, бо усе надає навчальний центр(я вже не раз стикалась з курсами, де треба таскати все своє, й раз ледь не розбила власний ноут). А отже це величезний плюс SkillUpу.
Тому дуже вдячна за можливість пройти цей курс з таким чудовим викладачем :) Дякую!