SkillUP - центр навчання та працевлаштування IT спеціалістів

Київ, Львів, Кишинів (Молдова)

29 березня 2018 16:17

Yulia Yulia

Проходила курси PHP у Львові. Дуже довго вагалась чи я осиллю PHP, так як абсолютно ніяких знань в цьому напрямі я не мала, але все-таки наважилась і пішла на курс, і не пожаліла. Програма курсу насичесна і проста для сприйняття, навіть початківцю все чітко буде зрозуміло. Тренер курсу Віка Боднар спеціаліст у своїй справі. Вона до кожного студента має свій підхід, зрозуміло подає матеріал та якщо комусь щось не зрозуміло-підходить і все від А до Я пояснює. За це їй окреме дякую. Це людина, яка змогла розкрити мій потенціал в ІТ, та направити отриманні знання у правильне русло. На курсі дається повний багаж знань, який потрібний для подальшого працевлаштування.

Наразі я вже працевлаштована, працюю у переспективній ІТ компанії, і використовую на повну отриманні знання у роботі.

Дякую Skillup за можливість свого саморозвитку та отримання роботи своєї мрії(направду дуже хотіла працювати в ІТ компанії). І знову повторюсь, велике дякую тренеру Віці, за отриманні знання, котрі стали фундаментом в роботі.

А всім, хто вагається чи йти на курсі чи ні-ідіть, повірте, знань ніколи забагато не буває, а мрія отримати хорошу роботу присутня у всіх. Все у ваших руках!