skillsetter

9 січня 2023 12:48

Karina Tsyganok

Я навчаюся на курсі Product management і вирішила залишити відгук.
По-перше, формат сімулятора — це пушка, я навчаюся в кофортому для себе темпі, коли хочу і скільки хочу. Багато лінків на корисну інфо по темі. Зразу є відповіді на вирішене завдання.
По-друге, групи в Телеграм каналі, і з менторами і з куратором, на будьякі питання зразу получаю зворотній звязок, що дуже радує.
По-третє, в цій школі проводят багато івентів і стосовно продак менеджементу, і проджект, і маркетингу, і карєрні консультаціі. я можу на всі ходити, не тільки стосовно продакт. Для тих, хто оволодіває новою професією це супер. Проходят mock interview, на яких можно прокачати як soft skills так і hard skills. Я пішла подитивится як це проходить на прикладі Project і ментор зразу і мені запропонував спробувати,він прямо в процесі для мене накидував завдання як для Product, це говорить про професыоналізм ментора, який зразу може адаптуватися до нових умов. Я в той день прокачала свої навички, і побачила де ще мені потрібно працювати.
Також є спікинг клаби, кому потрібно покращити англійську Welcome on the board як кажуть))
На усіх івентах дуже дружня атмосфера, на якій я можу розлабитися, та отримати нові знання. Тобто немає такого пресингу, все проходить легко, в задоволення і голове корисно.
Ще є групи для студенті, де ми зізвонюємося самі і розбираємо різні кейси, це взагалі клас, кожен ділиться своїм досвідом, а потім ми вже на загальній зустрічі з ментором розбираємо наші варіанті вирішення цих кейсів.
Я навіть не очікувала, що оплативши навчання за курс Product management я ще отримаю стільки івентів, таку увагу до себе і стільки корисних знань.
Тому, хто хоче опанувати нову професію, прокачати начивчки в іншому для себе напрямку — Skillsetter це саме те місце, де ви можете це зробити.
А взагалі гайз, все залежить від вас, якщо ви хочете навчатися і вам це потрібно, то вперед)